Lucas Catherine krijgt in Knack weer alle ruimte voor zijn Jodenhaat

Zonder nou al te Manicheïstisch te willen worden en in het besef dat zelfs niet alle Joden goede mensen zijn èn dat zelfs een Super-Kaukasiër als ik karakterfoutjes heb, durf ik de stelling aan dat als er één onderwerp is waarbij de bokken van de schapen worden gescheiden het toch wel degelijk Israël is.

De Palmaffia-terreur aan de grenzen met Gaza zijn voor bijna alle media aanleiding opnieuw te bewijzen dat de Jodenhaat koste wat kost in Europa levend wordt gehouden. Dat gaat dwars door alle Holocaust-“schuldgevoelens” heen. En dat doen onze media door te pretenderen dat die Joden daar in Palestina zélf als nazi’s te keer gaan. Terwijl in Auschwitz toch echt géén sprake was van een bevolkingsexplosie en in Gaza wél. In Samaria-Judea (“de Westelijke Jordaanoever”) trouwens idem-dito.

Nu heeft Knack weer eens ’n onverbeterlijke Jodenhater aan ’t leugenwoord gelaten, namelijk Lucas Catherine, die eigenlijk Lucas Vereertbrugghen heet. Ik ga hem niet zelf introduceren. Dat laat ik aan Martin van Amerongen over, die een van de oudste signaleringen van “linkseJodenhaat verzorgde:

In het Vlaamse “Knack” krijgen Catherine en twee van zijn medestanders alle ruimte Israël te beleugenlasteren, vooral weer door veel verzwijging toe te passen. Ik ga dat niet meer analyseren. Dat heb ik al té vaak gedaan. Zó vaak dat ik het niet eens meer kan lézen. Ik krijg zware, puur fysieke walg-reacties. Maar voor wie de moeite wil nemen mijn eerdere fileringen van de onverbeterlijke, kwaadaardige gek Catherine te lezen moet naar

1) KUNNEN VLAAMSE JOURNALISTEN DENKEN? (Een vraag die opkomt rond Lucas Catherine) Diezelfde muur van leugens, altijd weer
2) Tweehonderd Belgische “academici” blijken antisemieten wier domheid misschien net niet erg genoeg is om ze ontoerekeningsvatbaar te verklaren
3) Benno Barnard en het wolfjespak

De twee mede-auteurs Inge Neefs en Charles Ducal, zijn met dezelfde saus overgoten. Onverbeterlijk. Omdat de laatste jaren voor iedereen het karakter van de islam steeds duidelijker is geworden en de studies naar de verbinding tussen nazisme & islam en vooral Palmaffia’s & islam zich opstapelen, zou je toch een paar “bekeringen” verwachten. Maar nee hoor! Geen mate van evidentie vermag de Jodenhaat van dit soort gekken te temperen.

Het echte verhaal van Israël kunt u hier lezen: “Een korte geschiedenis van Israël”. Daarin wordt het hypokriete gezwatel over de “bezetting” aan de kaak gesteld voor wat het is, namelijk hypokriet gezwatel. Wie in nóg korter en krachtiger bestek wil lezen waarom dat bezettings-gelul hypokriet gezwatel is, kan hier terecht.

En voor wie alles teveel moeite is, zal ik het hier nog maar eens zo kort mogelijk opschrijven:

1) De Joden hebben alle morele én internationaalrechtelijke recht in Gaza (dat ze volledig ontruimd hebben) en in Samaria-Judea (“De Westbank”) te wonen.
2) De Joden brachten welvaart en humaniteit naar Palestina.
3) De Palmaffia’s hebben met de nazistische islam als ideologie vanaf 1920 terreur tegen de Joden uitgeoefend.
4) De Joden hebben altijd alleen uit zelfverdediging gehandeld en in verreweg de meeste gevallen zo proportioneel mogelijk.
5) De Palmaffia’s zijn nooit van goede wil geweest.
6) De “Palestijnen” worden door hun eigen corrupte leiders, de Palmaffia’s, voortdurend in haat gedrenkt, om de agressie gaande te houden, zodat zij aan de macht kunnen blijven.

“Het gigantische vermogen om de schuld niet bij zichzelf te zoeken, het gebrek aan zelfkritiek. ( . . .) Wat ik niet voor mogelijk hield is gebeurd: zeven maanden in moslimgebied hebben mijn sympathie voor Israël hersteld. ( . . .) Ik heb zeker geen dag rondgelopen zonder te horen dat Hitler gelijk had, dat Israël moet verdwijnen, dat joden verantwoordelijk waren voor 11 september. Ik begrijp nu beter hoe de Israëliërs zich bedreigd voelen in die haatdragende mensenzee.” (Rudi Rotthier in Trouw van 2 maart 2004 over zijn boek “De Koranroute”)

door Martien Pennings


Bronnen:

♦ een artikel van Martien PenningsLUCAS CATHERINE, een belichaming van het ABSOLUTE KWAAD, krijgt in Knack weer alle ruimte voor zijn JODENHAAT” van 14 mei 2018 op zijn site Martien Pennings ~ Een archief

5 gedachtes over “Lucas Catherine krijgt in Knack weer alle ruimte voor zijn Jodenhaat

 1. De geschiedenis herhaalt zich !!! dezelfde bruinhemden die destijds riepen dat Adolf best wel een goeie jongen is lopen NU ook weer voorop met ranzige theorieën en bizarre beweringen ! totdat een paradijsvogel van sharia4belgium om zich heen gaat steken; dan houdt hij effekes zijn mond !! Arabisch Fascisme heeft vrij weinig met religie te maken; ook niet met beschaving ! De voetenkussers uit Europa zijn strakjes het EERSTE doelwit !!! WAKKER WORDEN !!

  Like

 2. *Breaking nieuws……..Belgie heeft haar ambassadeur uit Israel terug geroepen voor consultatie……..terwijl ze zelf pakken boter op haar hoofd heeft met haar UNWRA betalingen waardoor ze HAMAS indirect maar toch actief helpt.

  Belgie, het land met een waarachtige taalgrens en 4 regeringen moet zich kapot schamen!

  Geliked door 1 persoon

 3. Belgie steunt de Palestijnen die ze slachtoffers noemen in feite is de regering in Belgie antsemitisch, dit kunstmatig land is samen met de EU één van de grootste Jodenhaters en ze zijn mede samen met Obama verantwoordelijk voor Daesh en hun onmenselijke wreedheden tegen de mensheid, en de Belgische pers is een corrupte boel, wie vandaag naar VTM of de linkse VRT keek krijgt de indruk dat Israel op onschuldige mensen schiet,terwijl het in feite terroristen zijn, mag een land dan niet zijn grens verdedigen!!

  Like

 4. Als we dan toch al zo bezig zijn ons te ‘outen over de waarheid, wat dacht u hiervan…….

  Het zijn onze eigen Belgische, Nederlandse, Duitse, Franse, Britse regeringen & de EU die door UNWRA financieel te blijven steunen medeplichtig zijn aan de 58 doden + 2 duizend gewonden, gisteren in Gaza…………..en de rest die nog komen gaat.

  Hoezo dat?

  Welnu, door de Hamas terreur organisatie via de UNWRA indirect van financiele zuurstof te blijven voorzien dat door Hamas automtisch wordt afgeroomd, niet om de situatie van haar burgers te verbeteren, maar om oorlogs tuig te bouwen, Joden/ Israel haat te propageren, tunnels te bouwen, terreur te propageren/uit te voeren, hele generaties te hersenspoelen…..en bussen te betalen om “protesters” verplicht te vervoeren en deze te voorzien van ILS 50 p.p. om te sterven.

  Door dit terreur regime indirect te blijven steunen i.p.v. ze keihard te veroordelen en de financiele kraan per direct dicht te draaien, blijft dit regime hierdoor in tact en kan ze haar burgers blijven onderdrukken & hersenspoelen.

  Hier is geen enkel excuus meer voor mogelijk maar onze beleidsmakers weigeren hun politiek fout gedrag aan te passenen en het wordt hoog tijd dat de Europeese regeringen eindelijk hun verantwoordelijkheid nemen om de Palestijnen in Gaza & Judea/Samaria (daar is iets, maar niet veel beter) een toekomst te bieden.

  Dit gaat niet gebeuren door eindeloos te blijven doorzeveren over een 2-staten “oplossing”, Israel te blijven bombarderen als schuldige voor Hamas/PA cynische ‘protesten’ en terreur en lege verklaringen over ‘terughoudendheid aan beide kanten af te geven…. maar wél door er gezamelijk voor te zorgen dat door strenge maatregelen regime verandering op gang komt en de mensen daar wél een toekomst krijgen.

  Het wegkijken en op de oude manier voortgaan is geen optie meer voor het Westen. Het Antisemitische/Anti Zionistische schelden ook niet meer…….daar word namelijk niemand beter van.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.