Video – Achter het rookgordijn: Hamas tumult & chaos in Gaza

Als Palestijnen het veiligheidshekken tussen Gaza en Israël “ongewapend” weten te doorbreken, zullen ze hoogstwaarschijnlijk zoveel Israëliërs doden als mogelijk is, terwijl ze het een “Terugkeer” zullen noemen. Als Palestijnen worden gedood, kan Hamas Israël altijd de schuld geven.

Van binnenuit Gaza, de realiteit van de zogenaamde “vreedzame demonstraties”. Kijk en luister naar Hamas haat speeches. Zie hoe ze hun propaganda opbouwen ten koste van gehersenspoelde, misleidde en gemanipuleerde ongelukkige mensen. Begrijp waarom Israël geen andere keus heeft dan zichzelf te beschermen met dodelijke kracht.

Een video productie van Pierre Rehov

Behind The Smoke Screen

4 gedachtes over “Video – Achter het rookgordijn: Hamas tumult & chaos in Gaza

 1. Vandaag is een glorieuze dag voor Hamas, die vandaag, na betaling van ILS 50 p.p. (gefinancierd door Iran) en een gratis gedwongen busreisje naar de Israelische grens, 52 van haar burgers gelukkig heeft gemaakt door ze verder te sturen naar het paradijs met de 72 wachtende & smachtende maagden en de meer dan 2000 palestijnse gewonden die vandaag, door deze prachtige door Hamas betaalde dag trip, een memorabele dag hebben gehad die ze hun leven niet meer zullen vergeten wanneer ze naar hun voor het leven verminkte lichaam kijken.

  Zoveel geluk is bijna niet te bevatten ….en morgen is een nieuwe dag waar Hamas nog meer mensen gelukkig maken mag.

  Palestijnse slachtoffers? Palestijnen offeren graag hun vrouwen en kinderen op voor een utopie.

  Geliked door 1 persoon

 2. Hamas mishandelt kinderen door ze naar het slagveld te sturen, of beter gezegd loopgaven, Hamas vervuilt het milieu en mishandelt dieren. Alles wil Hamas kapotmaken, net zoals de Egyptische terrorist Yasser Arafat in Libanon (1970-1982) en Jordanië (1970). documantaire van Pierre Rehov. Ook is te zien hoe Gazanen in het Arabisch zeggen wat ze werkelijk willen.

  Like

 3. Shalom Shapira;
  Uw cynische bewoording geeft de huidige situatie zeer duidelijk aan.
  Nochtans is het zeer spijtig, dat de islamieten niet hun heil zien, dat door thorah wordt getoond.
  De volgelingen van Mohammad en Mohammad Amin al Husseini zijn door ene allah zeer sterk verblindt.
  Boven genoemde Husseini heeft in de jaren ’40-’45 zich door AH laten verwennen.
  Deze gaf hem 2 Hansschar divisionen om de Joden en de legers van Tito, te elimineren. 100 duizenden Joden en Partizanen zijn in de Nazi-kampen omgebracht.
  Twee decennia hier voor sprak de “Volkeren Bond” af, dat de Joden het gehele gebied, vanaf de MZ, tot aan de Eufraat; en van af de Syrische grens, tot de Nijl/of de Negev zou krijgen.
  Winston Churchill stak daar zijn financële stokje voor; door een deal met de Saudisch. Natuurlijk ging dit over olie.
  Husseini riep toen alle Muslims om naar het MO te komen en de Joden te doden.
  Shavuah Tov.

  Like

Reacties zijn gesloten.