Gazaanse terroristen bezweren de Joden uit Israël te verdrijven

Gaza’s Hamas-terroristen zweren opnieuw om de Joden uit Israël te verdrijven, deze keer terwijl ze Molotov terreurvliegers aansteken en de vlammende explosieven vliegers over het grensveiligheidshekken irchting Israëlische landbouwgronden en akkers te sturen.

In een videoclip van de terroristen werden de met trots aangekondigde genocidale beloftes opgenomen in een video door de IDF omdat ze meer geïmproviseerde explosieven (IED’s) voorbereiden om zich aan hun ‘brandbomvliegers’ te hechten – zoals de IDF ze noemt – terwijl ze plannen maken voor de dag dat de relschoppers slagen bij het doorbreken van de veiligheidshekken aan de grens met Israël.

Allah wil dat de harten van de Joden zullen branden. We zullen niet stoppen totdat de Joden ons land verlaten en Allah wil dat we ernaar terugkeren“, verklaarde een Hamas-functionaris, terwijl hij samen met andere terroristen een met kerosine gevulde fles vasthoudt voor het bereiden van een ander explosief.

Er is geen verschil tussen de boodschap van hedendaagse Hamas-operatieven en de geloften van de Fedayeen van weleer. Beiden eisen dat de Joden Israël verlaten uit wat zij beweren dat het ‘hun’ land is en beiden doen alsof ze ‘terugkeren’ naar een plek waar de meesten nooit zijn geweest en ook niet van plan zijn zich te vestigen.

Allen zijn vicieuze antisemieten vervuld met bloeddorst en haat en geen enkele is in staat om de gigantische inspanningen te leveren die nodig zijn om ooit een ​​duurzame, echte vrede op te bouwen.

Hieronder een grappige cartoon van Asher Schwartz. Het nieuwe wapen van de IDF tegen Gazaanse brandbomvliegers: na het befaamde Iron Dome System krijgen we thans het  IJzeren Schaar Luchtafweersysteem [beeldbron: J-P]


Bronnen:

♦ naar een artikel van Hana Levi Julian “Watch: Gaza Terrorists Vow to Drive the Jews Out of Israel” van 6 mei 2018 op de site van The Jewish Press

2 gedachtes over “Gazaanse terroristen bezweren de Joden uit Israël te verdrijven

  1. volgens haaretz zijn de hamas-helden sinds vandaag(7mei18) in stilte aan het vragen om een wapenstilstand !! wie weet om daarna de overwinning uit te roepen ???? hondsdolle losers !inderdaad

    Like

  2. Je zou bijna medelijden krijgen met deze obsessieve losers voor wie mislukking hun levensmotto is geworden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.