Palestijnen eisen Recht op Terugkeer naar de 7de eeuw, Joden niet, zij investeren in de toekomst

Palestijnen betogen voor het Recht op Terugkeer naar de 7de eeuw. Terug naar die gouwe ouwe islamitische tijd toen hun Profeet Mohammed iedereen de keel oversneed die zich de enige ware en vredelievendste religie van de wereld niet meteen eigen maakt.

Israël wil dat niet. Israël wil niet terug naar de tijd van Mohammed in de 7de eeuw. Israël investeert in de toekomst, in technologie en high-tech, in innovatieve bedrijven en dat in het belang en profijt van de hele wereld inclusief Palestijnen en andere Arabieren die hen dood wensen.

Alleen al in Tel Aviv bestaan 1800 start-up bedrijven. Geen enkel land in de wereld doet beter. En dat voor een land dat al 70 jaar in staat van oorlog leeft met de omringende Arabische en moslimwereld. Dàt is pas een mirakel!

Het enige wat u moet weten over het Midden-Oosten conflict is dat de Joden vrede willen en de Arabieren niet. Omdat de Arabieren de Joden haten omwille van religieuze redenen en ze willen de Joden dood. Politiek, territorium, dat zijn enkel excuses,” opent aldus Pat Condell zijn nieuwste video-pleidooi voor het behoud en de veiligheid van de Joodse Staat.

Video: Pat Condell: Why I Support Israel