Israël’s minister: Terroristen die ‘brandbomvliegers’ lanceren direct uitschakelen

Vandaag vrijdag, terwijl in Jeruzalem de Giro van start gaat, aka de Ronde van Italië 2018, bereiden duizenden Palestijnse terroristen en relschoppers in Gaza zich voor op 6de ‘ronde’ op rij van de ‘Grote Mars van de Terugkeer’, een campagne van Hamas om het recht voor de nakomelingen van de 1948-vluchtelingen op te eisen om naar ‘Palestina’ (aka Israël) te kunnen “terugkeren”.

Maar eerst wel vanmiddag het traditionele vrijdaggebed in de locale moskee bijwonen om de batterijen vol te laden met klassieke Jodenhaat en Israêlhaat. “Allahu Akhbar. Kill the Jews! Israël is van ons! Juden sind hier unerwünscht!“, klinkt het straks weer ‘vroom en vredevol’ in het Palestijnse kamp aan het veiligheidshekken dat Gaza scheidt van Israël.

Echter, de landbouwers aan de Israëlische kant van het veiligheidshekken zijn er minder gerust in nadat eerder op woensdag Gazaanse terroristen erin geslaagd waren om graanvelden en akkers in Be’eri in brand te steken door brandbommen bevestigd aan vliegers (plaatje bovenaan) over het hekken heen te sturen waardoor honderden dunams oogst werden verbrand en daardoor immens financieel verlies lijden.

Maar volgens minister voor Landbouw Uri Ariel moeten de inwoners van Gaza die proberen in brandende vliegers te vliegen, worden neergeschoten om de afschrikking te bevorderen. Ariel vertelde op de Irsraëlische radiozender 103FM:

“Nadat twee of drie van hen een kogel in de knieën hebben gekregen, zal het niet opnieuw gebeuren. Schiet iemand in de knieën die brandbommen gooit en deze prachtige velden verbrandt, waar de echte Zionisten wonen. We kunnen dit fenomeen niet laten voortduren, daar is geen rechtvaardiging voor. Het is terrorisme zoals elke andere vorm van terrorisme.”

De staat Israël erkent de financiële problemen van de boeren en heeft eerder deze week aangekondigd dat het de eigenaren van de verbrande velden financieel zal compenseren. Tot op heden hebben deze ‘brandbommenvliegers’ voor verschillende miljoenen sjekels gewassen beschadigd.


Bronnen:

naar een bericht van Tzvi Lev “Agricultural Minister wants ‘agricultural terrorists’ shot” van 3 mei 2018 op de site van Arutz Sheva

 

2 gedachtes over “Israël’s minister: Terroristen die ‘brandbomvliegers’ lanceren direct uitschakelen

  1. verkeerde tittel hoor, lees deze eens. dan lijkt het of die eerste minister zelf met ‘brandbomvliegers’ de palestijnen wil uitschakelen (was dit maar waar!!)

    Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.