Hamasleider Ismail Haniyeh: ‘Wij zullen heel Palestina (aka Israël) bevrijden’

Hamasleider Haniyeh lust er wel pap van. Dit weekeinde beloofde hij aan de Palestijnse jeugd om ‘héél Palestina’ (Israël dus) te bevrijden en ‘met een ijzeren vuist’ iedereen tot moes te slaan die hem probeert tegen te houden en of terugvecht. Hij beloofde tevens dat hij voor de ‘Israêlische bezetter’ nog een niet zo leuke ‘verrassing’ in petto heeft.

Plaatje hierboven: Hamasleider Yahya Sinwar (links) en rechts politburochef Ismail Haniyeh die gebaart “NUL-komma-NUL Joden in Palestina eens wij Israël van de kaart hebben geveegd” [beeldbron: Press TV]

Tijdens de rellen van vrijdag 27 april 2018 zegende Haniyeh de vele vrouwen, kinderen en babies (?) omwille van hun ‘vrijwillige’ deelname in de vorm van menselijke schilden (en het hadden overleefd) tijdens de gewelddadige activiteiten tegen Israël en politburo chief Haniyeh sprak de magische woorden uit:

“Deze mars plaatst onze natie op het pad naar vrijheid … vanaf hier, van Rafah, de vesting van het zuiden, tot de verste grens van Palestina, zullen we doorgaan. We zullen niet aarzelen en we zullen niet worden afgeschrikt en we zullen doorgaan. Dit land is ons land, Al-Quds [de Arabische naam voor Jeruzalem, red.] is onze heilige plaats, terugkeer is ons recht en iedereen die tegen ons vecht voor dit recht, zullen we slaan met een ijzeren vuist.”

Tijdens de rellen van afgelopen vrijdag 27 april verbrandden de Gazaanse amokmakers autobanden, probeerden ze het veiligheidshekken in brand te steken en te doorbreken, gooiden ze stenen naar IDF-soldaten en gooiden brandbommen die aan vliegers waren bevestigd naar Israëlische gebieden. Een van deze vliegers legde een tarweveld in brand en veroorzaakte enorme schade. Zaterdag drong Haniyeh er bij de relschoppers op aan om hun confrontaties met de IDF nog op te drijven.


De volgende keer dat u nog eens leest over dat een Palestijns lid van de Pers (‘Press‘) werd vermoord door de IDF, onthoudt dan deze beelden van vrijdag 27 april 2018 genomen tijdens de 5de rally van de ‘Terugkeer Mars’ -campagne van Hamas:


Bronnen:

♦ naar een artikel van Dalit Halevi “Hamas leader: We will free all of Palestine” van 29 april 2018 op de site van Arutz Sheva

♦ naar een bericht van Aussie Dave “Next Time You Read About a Palestinian Member of “Press” Getting Killed, Remember These Images” van 27 april 2018 op de site van IsraellyCool

Een gedachte over “Hamasleider Ismail Haniyeh: ‘Wij zullen heel Palestina (aka Israël) bevrijden’

  1. Palestina heeft nooit bestaan en is de naam die de Romeinen na de verwoesting in 135 A.D. zo noemde om de joden nog is extra te vernederen, en dat doet Hamas ook in feite een terreurorganisatie !!

    Like

Reacties zijn gesloten.