Wat de reguliere media u niet vertellen over Gaza en zijn ‘vreedzame demonstranten’

Bij het plaatje hierboven: De enige berichtgeving, info en beelden omtrent Gaza, komen van Hamas zelves dat geen buitenlandse pers toelaat in de Strook. Pallywood, de propagandadienst van Hamas die zich soms ‘het ministerie van Gezondheid‘ noemt, is de enige leverancier van nieuws van en over Gaza.

Hoewel Hamas door de Europese Unie sinds 2005 staat opgelijst als een verboden terreurorganisatie, wordt nieuws en beeldmateriaal van deze terreurgroep kritiekloos en zonder check klakkeloos overgenomen door de westerse pers, inclusief door Nederland en België. Wat is hier aan de hand? Wat staat er hier op het spel? Wiens belangen moeten gediend worden?

De partijdige en bevooroordeelde reguliere media portretteren Israël, Joden en Israëliërs, als bloeddorstige moordenaars die “vreedzame”  en “onschuldige” Palestijnse demonstranten verwonden en soms doden.

Wat uw media u daar niet bij vertellen is dat deze ‘vreedzame demonstranten’ duizenden en duizenden banden verbranden om dikke rook te creëren (Katsjoedag), zodat Hamas de grens van Israël kan doorbreken, bommen kan leggen onder het veiligheidshekken van Israël en nog veel meer. EN ze gebruiken menselijke schilden.

Waarom mag Israël zich niet verdedigen tegen terroristen? Wilt u de waarheid kennen over de ‘vreedzame demonstranten’ aan de grens met Gaza? Neem dan onderaan een ​​kijkje en oordeel zelf.

Video tekst
Hamas roept op tot oproer aan de grens om Israël aan te vallen. Hamas verbrandde 10.000 banden om een ​​dikke rooklaag te creëren. En gebruikte spiegels om Israëlische troepen te verblinden. Onder de dekking van deze Gazaanse demonstranten, trachten terroristen van Hamas:
* Illegaal Israël’s grens over te steken.
* Bommen te plaatsen onder het veiligheidshekken.
* Israëlische soldaten neer te schieten.

Menselijk schild
Hamas gebruikt relschoppers als menselijke schilden in een gevecht met Israël. In de verwarring werd een Palestijnse journalist gedood. Hier zijn de feiten:
* De ‘journalist’ liet een drone circuleren over het strijdtoneel.
* Hamas heeft Palestijnen opzettelijk in gevaar gebracht, terroristen tussen burgers gemengd en het slagveld met rook bedekt.

Hamas’ simpele plan
1. Ophitsen tot geweldadige rellen.
2. Het zicht voor Israëlische soldaten bemoeilijken.
3. Israël’s grens aanvallen.
4. Menselijke schilden in de vuurlijn plaatsen.
5. De media Israël doen demoniseren.

De media – UW media – liegen
Dit is geen vreedzaam protest. Dit is een terroristische poging om in te breken in Israël met het doel Joden te vermoorden. Israël heeft, net als elke andere natie, het recht en de plicht om zijn grenzen te beschermen en zijn burgers veilig te houden. Dit zijn geen ‘vreedzame demonstranten’.

Het zijn gewelddadige bloeddorstige terroristen die moeten worden gestopt. En de ‘journalist’ was ook een terrorist. Hoe lang kunnen de media hen blijven presenteren als ‘vreedzame demonstranten’? De waarheid komt aan het licht en de videobeelden hieronder bewijzen dit:

Video: Dit is hoe Hamas de aanval op Israël plande


Bronnen:

♦ naar een artikel van Michael Sax “What the media isn’t telling you about Gaza and its “peaceful protesters”” van 16 april 2018 op de site van IsraelUnwired