Gekreun van stervende Syriërs wordt overstemd door het kabaal van Hamas in Gaza

Westerse Pers en mensenrechten NGO’s: “Hoezo chemische wapens? Nee, dat kan niet waar zijn. Dat is fake news. Obama en Kerry hebben Rusland immers beloofd dat ze de voorraad gasbommen van Assad zouden liquideren.”

Mensenrechtengroepen en internationale organisaties hebben moeite om te onderscheiden dat er in Syrië mensen worden afgeslacht en lijden onder gruweldaden zoals chemische wapens, melden vertegenwoordigers, omdat de manifeste grootheid van de Palestijnse islamitische beweging Hamas hun zintuigen heeft overweldigd.

Tientallen Syrische burgers, waaronder kinderen, werden tijdens een aanval met chemische wapens gedood door krachten die loyaal zijn aan de Syrische president Bashar Assad gedurende het weekend, maar organisaties zoals Human Rights Watch, Amnesty International en anderen hebben er enkel symbolisch melding gemaakt van de oorlogsmisdaad terwijl focus wordt gelegd op de door Hamas ontworpen confrontatie tussen gewelddadige demonstranten en Israëlische troepen aan de grens tussen de Gazastrook en Israël.

Van de 19 dodelijke slachtoffers uit het Israëlische vuur waren de meesten, mannen van militaire leeftijd met lidmaatschap van terroristische groeperingen. Woordvoerders van de organisaties legden uit dat hun aandacht is gericht op het helpen van de nobele Palestijnen bij het weerstaan ​​van weerstand tegen het Zionisme op alle mogelijke manieren, en dat slechts één mainstream-Palestijnse groep consequent matiging heeft verworpen om die agenda na te streven: Hamas. Het zou de nobele reden van verzet compromitteren om zich te concentreren op andere zaken, drongen ze aan.

“Wacht eventjes, een ‘wat’ aanval in Syrië?” Stamelde een Amnesty-functionaris in Gaza. “Chemische wapens? Nee, dat kan niet waar zijn.Obama en Kerry hebben Rusland immers beloofd dat ze de voorraad gasbommen van Assad zouden liquideren. Hoe dan ook, we hebben meer belangrijke vissen om te bakken. Vrijheid voor Gaza! Je laat het hen zien, Hamas!”

De activist gaf een tiener een autoband om toe te voegen aan de scherpe, brandende puinhoop van de anderen nabij het veiliheidshekken. “Daar is je echte chemische oorlogsvoering”, zei een activist van de Internationale Solidariteitsbeweging (ISM). “Kijk eens naar alle dikke rook van de brandende banden, die naar de Palestijnen wordt teruggedreven nu de wind van richting is veranderd. Kun je je voorstellen dat de vervuilende gevolgen van de vervuiling voor de kinderen van Gaza generaties lang zullen duren?”

De internationale gemeenschap moet echt iets doen met Israël over de manier waarop de Palestijnen zichzelf behandelen. Alles wat we in de tussentijd kunnen doen, is onze steun bieden aan het door Hamas geleide verzet. Zijn ze niet nobel en romantisch?

Het schittert gewoon door op de manier waarop ze hun kinderen ten tonele voeren en andere menselijke schilden, en mensen die doen alsof ze gewond zijn geraakt voor foto’s die de westerse media zonder meer accepteren. Kijk naar de manier waarop ze op het juiste moment op de grond vallen! Kun je ze de schuld geven dat ze moeten lachen op die geënsceneerde foto’s? Ik kan het niet – ze moeten zo trots op zichzelf zijn. Dus wat is dat vergeleken met Syrië?”

Kinderen van Syrië…


Bronnen:

♦ naar een artikelNGOs Can’t Hear Dying Syrians Over Sound Of How Awesome Hamas Is” van 9 april 2018 op de satirische website van PreOccupied Territory … News Before It Happens

 

Een gedachte over “Gekreun van stervende Syriërs wordt overstemd door het kabaal van Hamas in Gaza

Reacties zijn gesloten.