Neergekogelde ‘vreedzame’ Palestijn was terrorist van Hamas’ Al Qassam Brigades

Tijdens ‘Katsjoe Dag’ op vrijdag 6 april werd een moslimterrorist geëlimineerd ten oosten van Gaza-stad en een andere ten oosten van Khan Yunis in het zuiden van Gaza, na een poging om het veiligheidshekken te benaderen. Het Ministerie van Gezondheid van Gaza eiste nog eens acht geëlimineerde terroristen op en in totaal 300 gewonden.

Plaatje hierboven: Terroristen van de Al Qassemr Brigdas, de moordbrigade van Hamas, op post tijdens de begrafenis en eerbetoon aan de gesneuvele moslimterrorist Hamza Abd Al-‘All [beeldbron: BTN]

De door Hamas als een ‘vreedzame demonstrant’ geportretteerde Palestijn, blijkt achteraf helemaal niet zo ‘vreedzaam’ te zijn. Maar de waarheid daagt vroeg of laat altijd weer op. De moslimterrorist die vrijdag werd neergeschoten en uitgeschakeld, was Hamza Abd Al-‘All, en was een lid van de Al Qassam Brigades, de moordbrigade van Hamas.

Op het plaatje bovenaan tijdens de herdenkingsceremonie, die bewaakt en geëscorteerd werd door Al Qassam Brigadisten, wordt op het spandoek in het arabisch de naam van de terrorist genoemd samen met de vermelding ‘heldhaftige martelaar’.

Kritiek op de acties van Hamas kwam ook van een niet zo heel onverwachte bron, toen ISIS-terroristen hun wekelijkse nieuwsbrief gebruikten om de terreurgroep in Gaza te bekritiseren omdat Hamas de Gazaanse manifestanten naar de grens stuurden, niet gewapend wilden verdedigen. Islamitische Staat schreef:

“Hamas stuurde duizenden van zijn activisten naar de grens en riep vluchtelingen in de kampen van Gaza op om deel te nemen aan ‘vreedzame protesten’ tegen de Joden. Dit legde het leven van al die onschuldigen in de handen van de Joden, zonder dat de strijders van de Izz ad-Din al-Qassam Brigades of een van de andere organisaties die ondergeschikt zijn aan Hamas, tussenbeide kwamen.”

De terreurgroep Hamas gebruikt – net zoals ISIS – de sociale media om een ​​beroep te doen op zijn moslimterroristen om terreuraanvallen te plegen. Arabische sociale netwerken tonen foto’s en roepen de Gazaanse terroristen op voor een “Dag van de Molotov-cocktail” (aka brandbommen) voor de door Hamas gesponsorde rellen van overmorgen vrijdag langsheen Israëls veiligheidshekken:

Vrijdag, 13 april 2018: Door Hamas aangekondigde ‘Molotov-Cocktail Dag’