Hamas leert bij: geen details meer over slachtoffers publiceren en ‘martelaren’ meteen uitbetalen

Terwijl de helft van de Gazaanse bevolking kreveert en vele basisproducten moet ontberen omdat alle middelen door Hamas worden aangewend in de oorlogsinspanningen tegen Israël, heeft Hamas andermaal herhaald dat ze ‘slachtoffers’ willen en daar bereid zijn voor te betalen.

Hamas heeft de betalingstermijnen voor demonstranten langs de grens met Gaza ingesteld om hen te stimuleren om neergeschoten te worden. Gazanen die zijn neergeschoten en ernstig gewond zijn geraakt, ontvangen $ 500. Als ze “het geluk hebben” gedood te zijn tijdens de protesten, zal de familie $ 3000 ontvangen, volgens een rapport van Alon Ben-David uit Channel 10. Dat is veel geld in Gaza.

Volgens rapporten is Hamas al begonnen met het verrichten van betalingen. Tot zover over hoe een ‘vreedzaam’ protest plannen. Wat je echter niet ziet, zijn de Hamas-leiders die zichzelf of hun familieleden in de frontlinie plaatsen om neergeschoten te worden. Ze hebben de $ 500 niet nodig, het zijn miljonairs en miljardairs.

Hamasleider en voormalig premier van de PA, Ismail Haniyeh, sinds kort leider van het Hamas politburo, weet niet meer waar al zijn geld te stoppen …

#PAsbara
Intussen heeft Hamas zijn lessen getrokken uit de vorige vrijdagattack op het veiligheidshekken en Israël van vrijdag 30 maart 2018. Het beeld van “vreedzame weerloze ongewapende” Palestijnen werd al dezelfde dag verpulverd toen overal foto’s en details verschenen over de slachtoffers (gewapend en in uniform) waaruit  bleek dat ruim 80 procent leden waren van de diverse terreurorganisatie in Gaza.

Vandaar dat de Hamasleiding duidelijke instructies heeft uitgevaardigd aan zijn achterban om vooral GEEN fotomateriaal met slachtoffers in uniform en gewapend meer te publiceren en ook GEEN  persoonlijke details meer te plaatsen op de diverse websites en sociale media van de terreurgroepen en hun sympathisanten.


Bronnen:

♦ naar een artikelHamas Paying Gazans to Get Shot by IDF” en een artikel van Jameel@Muqata “Hamas Instructs #PAsbara Division to Downplay Victims’ Terrorist Backgrounds” van 5 april 2018

Gerelateerd op deze blog:

♦ Ongeveer 600 Gazaanse miljonairs in de Strook spekken het Hamasregime via de smokkeltunnels van 1.09.2012 [lezen]

♦ Hamas bedankt zijn gulle westerse donoren: ‘Wij hebben al ruim 1.700 miljonairs onder ons in Gaza’ van 21.03.2014 [lezen]

♦ Aantal miljonairs onder Hamaskaderleden groeit, Gazanen zelf kreperen van 9.02.2015 [lezen]