Minister Erdan over linkse anti-Israël ngo: ‘Jullie zijn een bende terreur-steunende leugenaars’

De tak afzagen waarop men zit“. Anti-Zionistische Joden, ‘progressieve’ en of marxistische Joden die spugen op Israël en soms zelfs de islamistische terreur omarmen en steunen, ultra-orthodoxe Joden die het bestaansrecht van Israël verwerpen (zoals bv. Neturei Karta, Satmar e.a.)… Ze zijn met z’n velen. Niet alleen in de Diaspora maar ook in de Verenigde Staten en helaas ook in Israël.

Toen ik er jaren geleden als niet-Joodse pro-Israëlactivist er voor het eerst mee te maken kreeg, was ik dermate geschokt en ontgoocheld dat het geen haar heeft gescheeld of ik had mijn PC vanaf de 20ste verdieping door het raam gekieperd.

Wie zei er ook weer dat “de grootste vijanden van de Joden, de Joden zélf zijn“? Joden zijn inderdaad net zoals alle andere volkeren, net zoals Belgen en Nederlanders bv. en hebben onder hun mensen, naast hun genieën, uitvinders, filosofen en pioniers, ook hun porties naïeve stoemeriken, dwazen en verraders, volksverlakkers, zelfhaters en (zélf-)loochenaars.

Kortom: Joden zijn net zoals wij. Mensen met goede én met kwade kantjes. Voor pro-Israëlactivisten zoals mezelves maakt het dit natuurlijk allemaal nog wat complexer. Het blijft een uitdaging, ook nog zovele jaren later …

Brabosh, Antwerpen 5 april ’18

De linkse Dwazen van B’Tselem
De radicaal-linkse organisatie, de Israëlische anti-Zionistische NGO B’Tselem, lanceert een nieuwe campagne waarin het de IDF-soldaten, die aan de grens met de Gazastrook zijn ​​gestationeerd, oproept om bevelen van hun oversten te weigeren en om niet het vuur te openen op Arabieren die in Gaza in het kader van de Terugkeer Mars rel schoppen en “ongewapend” zijn.

Israël’s minister voor Openbare Veiligheid Gilad Erdan (Likoed partij) dient de linkse dwazen van B’Tselem van repliek op zijn Facebookpagina:

“Dus nu blijkt dat, terwijl onze soldaten tijdens de vakantie de zuidelijke gemeenschappen [in Israël] bewaken, sommige leugenachtige radicale linksen (vanwege de vakantie zal ik er niet ‘vijanden van Israël’ aan toevoegen), vanuit het kantoor met airconditioning van B’Tselem in Tel Aviv  instructies uitgeven aan de soldaten in het veld. Hallo kroket.

Zij verwachten van onze soldaten dat zij luisteren naar hun ‘protocollen om het vuur niet te openen’ en niét naar de bevelen van de legerstaf.

Dus, B’Tselem, nu moeten jullie eens goed luisteren: Ik begrijp dat jullie de salarissen die jullie ontvangen (inclusief van het New Israel Fund en de Europese Unie) moeten rechtvaardigen, maar dit tijdperk waarin jullie moraliteit prediken aan de Israëlische samenleving terwijl wij nederig blijven zwijgen, die tijd is voorbij. Niemand gelooft jullie onzin nog langer. Jullie zijn een stelletje terreur ondersteunende leugenaars. Als vrede echt belangrijk was voor jullie, zouden jullie Hamas oproepen om geen terroristen meer te sturen om door het veiligheidshekken te breken.

Als de Palestijnen in Gaza écht belangrijk voor jullie waren, zouden jullie een beroep doen op Hamas om voor hen te zorgen in plaats van hun geld te gebruiken om cement voor hun gebetonneerde terreurtunnels te financieren.

Vanwege het gebrek aan ruimte en de weerzin die jullie mij bezorgen, verwijs ik zelfs niet naar het feit dat Israël de Gazastrook heeft verlaten en de Joden eruit heeft verdreven, zodat Gaza een terreurbolwerk zou worden. En de mensen van Gaza kozen ook voor deze terreurorganisatie! Dit even terzijde en antwoordt eens op mijn simpele vraag die elke Israëliër zich stelt die jullie schandalige oproep aan de soldaten heeft gehoord en zich afvraagt: wie denken jullie wel dat jullie in feite zijn? Misschien staan jullie wel op de plaats van onze soldaten aan de andere kant van het veiligheidshekken? Kan het interessant zijn om te zien hoe ze jullie ‘ongewapende’ gezichten zullen ontvangen? Wie zijn jullie wel om instructies te geven aan onze soldaten en commandanten? Maken jullie je zorgen over de veiligheid van Israëlische burgers in het zuiden?

Dit is een mes in de rug steken van de zuidelijke bewoners tijdens een confrontatie met een terreurorganisatie en ik zal de procureur-generaal vragen om een ​​strafrechtelijk onderzoek in te stellen naar B’Tselem voor opruiing.”

door Gilad Erdan


Bronnen:

♦ Naar een artikel van Gilad Erdan “Erdan on B’Tselem: ‘Terror-supporting liars’” en een artikelB’Tselem calls on IDF soldiers to refuse orders” van 4 april 2018 op de site van Arutz Sheva

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.