Al de hypocrieten van de wereld zijn Israël weer naar de keel gevlogen

Al de hypocrieten van de wereld zijn thans Israël naar de keel gevlogen. De satraap Erdogan, die de Koerden afslacht, die Afrin binnenvalt, die christenen vervolgt en die Cyprus bezet, heeft thans het lef om Israël te beschuldigen van ‘terrorisme’ in Gaza omwille van Hamas’ Mars van de Terugkeer die op vrijdag 30 maart begon en loopt tot 19 mei 2018.

Plaatje hierboven: Brussel, 11 januari 2009. Ca. 100.000 sympathisanten van Hamas en Co, waaronder een 70-tal organisaties zoals vakbonden, politieke partijen, ngo’s  ea., demonstreren tegen Israël omwille van het anti-terreuroffensief van de IDF in Gaza. Ze dragen borden mee met opschriften als ‘Dood aan de Zionistische bezetter’, ‘Leve Palestina’, ‘Swastika = Davidster’ en meer van dattum [beeldbron: Faget/AFP/Getty Images]

Ten minste 289 en meer waarschijnlijk werden 500 mensen gedood sinds Turkije zijn jihad tegen Afrin lanceerde en Erdogan staat zichzelf toe om ethische lessen te geven aan Israël. Maar op een perverse manier heeft Erdogan gelijk: degenen die de Turkse invasie en moordpartijen in Afrin niet hebben veroordeeld, hebben maar twee minuten nodig gehad om Israël in een nazi te veranderen aan de grens van Gaza om zichzelf te verdedigen.

Bij de VN, als er geen Amerikanen waren die de resolutie zouden verwerpen, zou Jeruzalem worden vervolgd zoals de nazi’s in Neurenberg. De VN-Veiligheidsraad kwam vrijdagavond ‘dringend’ bijeen, ondanks verzoeken van Amerikanen en Israël om de vergadering uit te stellen vanwege de Pesach/Seder. Ze zijn erg gehaast als het gaat om het belasteren van Israël, maar traag als een luiaard als het gaat om Syrië, Noord-Korea, Iran.

Ondertussen vraagt ​​de EU, met Federica Mogherini, die niets gezegd heeft over de doden en martelingen en de arrestanten in Iran, om een ​​’onafhankelijk onderzoek’ naar Gaza, zonder melding te maken van de misdaden van Hamas. De Palestijnen hadden moeten proberen de grenzen van Turkije, Egypte, Iran of Syrië te doorbreken. In plaats van 17 zouden er 3.000 doden zijn gevallen. En allemaal burgers. Huichelaars!

Toen zei paus Franciscus in zijn toespraak voor de zegening Urbi et Orbi dat “het Heilig Land wordt verwond door openlijke conflicten die de weerlozen niet sparen”. Het is goed om te klagen over het verlies van mensenlevens in Gaza. Maar het zou alleen kloppen als hij de terroristen van Hamas had herinnerd om naast de ‘weerlozen’ te staan.

De ‘mars’ van Hamas tegen Israël was zo weerloos dat de leider van de islamisten van Gaza Sinwar zei: “We zullen de levers van de Israëli’s opeten”. De levers … Degenen die Israël belasteren, zonder het terrorisme aan te klagen dat al 70 jaar de Joden in zee wil gooien, accepteren een rol in de choreografie van de terreur die wordt opgezet door diegenen die “de levers van de Israëli’s willen opeten”.

Als de 30.000 Palestijnen die grenzen zouden mogen overschrijden, dan zouden we in plaats van dode terroristen, dode Israëliërs hebben gehad. Zou de wereld dan meer tevreden zijn geweest?

De reguliere media hebben vreselijke en belachelijke leugens geschreven over ‘afslachten’ en ‘bloedbad’. Binnen enkele uren, op basis van onwaarheden en vooroordelen die als koorts werken, werd Israël gelyncht, berecht en veroordeeld tot de galg door de publieke opinie, veel van die troep hebben we te danken aan de televisie en de kranten.

Vandaag schaam ik mij voor mijn beroep.

Israël heeft het recht om geweld te gebruiken om zijn burgers en grenzen te verdedigen tegen terroristen.

Hamas heeft honderden ongewapende Israëlische burgers gedood.

Hamas heeft duizenden raketten op Israëlische steden gelanceerd.

Hamas heeft in tien jaar drie oorlogen tegen Israël losgelaten.

Hamas heeft Gaza getransformeerd in een Afghanistan aan de Middellandse Zee.

Dit is de reden waarom Europa Hamas op de terroristenlijst heeft geplaatst. Israël heeft rechten op de zeeblokkade van Gaza en om zijn grenzen te verzegelen en te verdedigen tegen diegenen die de Joodse staat willen vernietigen.

In de laatste oorlog gebruikten Palestijnse terroristen de tunnels om Israël binnen te komen om soldaten en burgers te doden. De meeste deelnemers aan de confrontaties van vrijdag 30 maart waren vrouwen en kinderen, menselijke schilden, maar alle slachtoffers zijn mannen, tussen 18 en 30 jaar oud, en zijn direct betrokken geweest bij terrorisme.

Wat zouden westerse landen gedaan hebben als ISIS zo’n demonstratie had georganiseerd in Calais of Melilla, de meest fragiele grenzen van Frankrijk en Spanje? Hamas en ISIS zijn kinderen van hetzelfde islamitische kwaad. Beide gebruiken burgers als menselijke schilden.

In plaats van onderwijs hebben ze marsen aan de grenzen. In plaats van infrastructuur hebben ze tunnels en raketten. Er is geen ‘bezetting’ in Gaza sinds 2005. Maar Hamas wil alles hebben, Ashkelon, Jaffa, Jeruzalem. Dat is waarom ze Israëlische grenzen willen doorbreken door marsen en door tunnels.

Over de hele wereld protesteren mensen met plakaten en slogans. In Gaza doen ze het met molotovcocktails en geweren. Maar ze zullen niet slagen. Het vermogen van Israël om ‘stand te houden’ is uniek in de wereld. Welke andere democratische en westerse staat zou zich verzetten in de plaats van Israël? Geen enkele.

door Giulio Meotti


Bronnen:

♦ naar een artikel van Giulio Meotti “The world goes for Israel’s throat” van 3 april 2019 op de site van Arutz Sheva

Een gedachte over “Al de hypocrieten van de wereld zijn Israël weer naar de keel gevlogen

 1. Meotti legt zoals gewoonlijk weer de finger op de stinkende wond.

  Zonder de media was het Palestijnse “activisme” // terrorisme al lang in de kiem gesmoord.

  De linkse Westerse journalist als Palestijnse spreekbuis en Europa als zijn financier.

  Moet iemand toch eens uitleggen waar die onvoorwaardelijke liefde vandaan komt terwijl miljoenen échte slachtoffers van Turks, Russisch, Moslim, Arabisch etc. geweld niet op deze onvoorwaardelijke steun & adoratie kunnen rekenen……….
  integendeel.

  Nieuws uit Hamastan of “Palestina” en iedereen springt in de houding en doet zijn job……terwijl er iedere dag, nee iedere minuut horror stories uit andere gebieden te melden zijn….maar daar over heerst het eeuwige zwijgen vanuit onze nieuws media & politici & VN.

  Iets met Joden misschien? Zou het?

  Nee, vast niet…LOL!

  Geliked door 2 people

Reacties zijn gesloten.