Terugkeer Mars: Wie in het Westen trapt in deze nieuwste volksverlakkerij van Hamas?

Deze keer gebruikte Hamas geen raketten en terreurtunnels in zijn queeste om Israël te vernietigen; het gebruikt mensen als wapens … waaronder vrouwen en kinderen.

Duizenden van hen werden op hol geslagen om met de IDF te botsen, eerst om te bewijzen dat het de Joodse staat kan overspoelen met grote aantallen – en aantallen hebben ze – ten tweede en veel cynischer, dit was een “miljoen mensen” publiciteitsstunt die ontworpen werd om “medelijden met de Palestijnen” op te wekken en “de Joden te haten”.

CNN kennen we. Dat netwerk trapte er meteen in. Maar zelfs Fox News gaf de mistspuitende, semi-geïnformeerde Geraldo Rivera een kans om te pontificeren over een onderwerp waarover hij wankelt tussen onwetendheid en vooringenomenheid.

(IDIOOT! Over de hele wereld zeggen jullie oorlog te voeren tegen de radicale islam, maar voor Israël zeg je vrede te sluiten. Hamas is de radicale islam in het slechtste geval, omdat zij het meeste kabaal maken. Er valt niet te praten met zulke idioten.)

De relschoppers droegen plakaten met daarop slogans: “Doodt de Joden.” De BBC toonde dat niet , ook niet het gooien van stenen, maar toonde meestal de borden over het ‘Recht op terugkeer’, weer een ander ding dat gestolen hebben van ‘Recht van Terugkeer’ voor Joden verspreid over de wereld.

Maar de Palestijnse Arabieren stelen allles van de Joden, waarom ook dit niet? Maar via Hamas en de PA zijn ze er heel goed en erg origineel in geworden in het bespelen van de wereld om sympathie voor hun genocidale queeste op te weken. Niemand doet beter … en de media staan ​​altijd klaar om die volksverlakkerij over te nemen.

Hollywood kan niet wedijveren met een productie die zo goed is ingestudeerd en klaar is voor ACTIE, camera’s in de aanslag en de analisten paraat. De BBC gehoorzaamde en schakelde gehoorzaam naar zijn standaardpositie … de Arabieren hebben gelijk … de Israëli’s hebben ongelijk. Eerst de foto’s van “ongewapende” Arabieren die zich “vreedzaam” verplaatsen naar de Israëlische grens.

Geen beelden van de terroristen die zich in de menigte verborgen hielden waaronder militanten van ISIS en agenten uit Iran.Ook niet gefilmd waren de vuistmakende relschoppers die antisemitische leuzen krijsten.

De BBC (en de rest van hen) willen dat niet weten … toch niet dat, en ook niet of deze duizenden echt ongewapend waren (wat ze ook niet waren.) De BBC ging er gewoon van uit … zoals ze beweerden dat “deze mensen alleen maar hun huis willen terug hebben’, maar er nooit aan twijfelen of dit wel eens vals kunnen zijn.

Alles over de gebeurtenis van vrijdag was vals en werd georganiseerd door sinistere krijgsheren zoals Ismail Haniyeh en Mahmoud Abbas. De BBC zou liever niet toegeven dat deze demonstranten waren opgefokt, opgevoed en geschoold om als moordenaars te dienen.

Ze worden betaald om te moorden. Hoeveel zijn er betaald voor deze mars die vrijdag begon? Alles over dit ‘protest’ riekt als onwettig … gemanipuleerd en geproduceerd om de wereldopinie te beïnvloeden door een compliant medium te gebruiken voor partners in de ‘Palestijnse zaak’.

Die zaak heeft slechts één enkel doel: de Joodse staat op elke mogelijke manier te elimineren, terreur door raketten, terreur door tunnels en thans terreur door marsen.

Dus, ‘vertrouw’ de media om hen daarbij te helpen en te dienen als gewillige handlangers, nuttig voor de radicale islam tegen Israël bij elke stap. Zonder de camera’s zouden er geen protesten zijn, niet op deze schaal, en zowel Haniyeh als Abbas zouden geen plaats hebben om hun krokodillentranen te laten vallen en hun frauduleuze grieven te voeren – behalve de VN.

De VN is inderdaad de volgende fase in deze publiciteitsstunt gepland door ’s werelds meest gewiekste oplichters wiens handlangers de oplichters zijn bij de BBC en de media hier en overal in de wereld.

door Jack Engelhard


Bronnen:

♦ naar een artikel van Jack Engelhard “Who’s buying this latest Hamas con job?” van 2 april 2018 op de site van Arutz Sheva

Een gedachte over “Terugkeer Mars: Wie in het Westen trapt in deze nieuwste volksverlakkerij van Hamas?

Reacties zijn gesloten.