Palestijnen betalen terroristen rechtstreeks en halen hun neus op voor Taylor Force Act

De Palestijnen hebben hun omslachtige methode om buitenlandse hulp om te wisselen om terroristen en hun families te compenseren, opgegeven en betalen hun terroristen voortaan rechtstreeks in de hand uit, om hiermee de Verenigde Staten openlijk uit te dagen.

In weerwil van de goedkeuring van de Taylor Force Act door de Amerikaanse wetgever, die de meeste Amerikaanse hulp aan de Palestijnse Autoriteit (PA) inkrimpt tenzij het stopt met het betalen van salarissen aan terroristische gevangenen en hun families, heeft de PA via haar begroting 2018 aangekondigd dat het terroristen zal blijven belonen en nog meer rechtstreeks dan in voorgaande jaren.

Joden vermoorden verdient goed
Terwijl de PA eerder een uitvlucht gebruikte om betalingen aan gevangengenomen terroristen en de families van degenen die geëlimineerd werden tijdens het plegen van hun misdaden, over te maken, is de PA thans van plan om deze betalingen rechtstreeks uit te voeren via de Commissie van Gevangenen van de Palestijnse Autoriteit en voldoet daarmee aan Israëls criteria voor aanwijzing als terreurorganisatie.

In 2018 besteedt de PA 44% van de verwachte buitenlandse hulp aan het belonen van terreur, waarbij bijna 7,5% van het totale operationele budget van de PA is bestemd voor salarissen aan terroristische gevangenen, vrijgelaten terroristen en families van gedode of gewonde terroristen. In totaal zal de Palestijnse regering 355 miljoen dollar uitkeren om het terrorisme in 2018 te belonen.

Volgens een recent rapport van Palestijnse Media Watch (PMW) gebaseerd op het uitgegeven PA-budget, “omvatten de families van ‘martelaren’ die deze maandelijkse betalingen ontvangen, met inbegrip van de families van alle Palestijnse zelfmoordterroristen en andere terroristen die zijn gedood tijdens het aanvallen en vermoorden van Israëliërs en toeristen. Bijvoorbeeld, de familie van de terrorist Bashar Masalha die de Amerikaanse student Taylor Force heeft vermoord, ontvangt deze maandelijkse uitkering.”

Palestijnen elimineren Jan Modaal
Afwijkend van zijn recente praktijk, is de PA gestopt met het gebruik van een tussenpersoon om terreursalarissen te betalen. Dit betekent dat de PA voor het eerst sinds 2014 niet eens de moeite neemt om de betaling van terreursalarissen te verbergen, schaamteloos inclusief het budget voor deze salarissen als een directe PA-begrotingslast (‘overdrachtsbetalingen’) inschrijft.

“Nadat Palestinian Media Watch in 2014 het Amerikaanse Congres, de EU en vele Europese parlementen liet zien dat de PA donorgelden gebruikte om salarissen aan terroristische gevangenen te betalen, sloot de PA haar ministerie van gevangenenzaken en loog ze tegen de internationale gemeenschap, zeggende dat een nieuwe PLO-commissie voor gedetineerdenzaken de salarissen uit niet-PA-bronnen betaalde”, berichtte PMW.

“PMW liet vervolgens zien dat de PA het geld daadwerkelijk overmaakte naar het Palestijnse Nationale Fonds (PNF), dat het geld vervolgens overmaakte aan de PLO-commissie, die de terroristen betaalde”, legt PMW uit. “Dit bewees dat de salarissen voor terroristische gevangenen werden betaald met PA-geld. Dit lokte verontwaardiging uit van de vele donoren, wat leidde tot de Taylor Force Act in de VS en maatregelen door andere regeringen. Thans heeft de begroting van de PA voor 2018 echter onthuld dat de PA de salarissen opnieuw uitbetaald aan de terroristen maar dan wel rechtstreeks aan de commissie.”

Het ministerie van Volksgezondheid van de PA, dat de gehele Palestijnse bevolking bedient, heeft een budget van 1.787 miljard sjekels, terwijl de PA 1,237 miljard sjekel gebruikt om terreur te belonen, wat slechts een fractie van de bevolking ten goede komt.


Bronnen:

♦ naar een artikel van Ebin Sandler “Palestinians pay terrorists directly, thumb nose at Taylor Force Act” van 28 maart 2018 op de site van World Israel News (WIN)

Een gedachte over “Palestijnen betalen terroristen rechtstreeks en halen hun neus op voor Taylor Force Act

  1. Het draaideur scenario werkt prima.

    Het ‘beschaafde’ Westen betaalt de PA en die betaalt de PLO en die betaalt de terroristen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.