Hamas roept op om zelfmoordaanslagen tegen Joden en Israël te hervatten

Mustafa al-Sawwaf, een columnist voor het dagblad van Hamas Al-Risalah, riep op tot de vernieuwing van zelfmoordaanslagen tegen Israëli’s. Het artikel werd gedrukt als onderdeel van een speciale editie die de 22ste verjaardag markeerde van een reeks zelfmoordaanslagen in 1996.

Plaatje hierboven: Palestijnse zelfmoordbommenlegers: van in de wieg tot in het graf. Golda Meir (1898-1978), zei er ooit dit over: “Vrede zal komen vanaf het ogenblik dat de Arabieren meer van hun kinderen zullen houden dan dat zij ons haten.”

In zijn artikel, dat werd vertaald door het Midden-Oosten Media Research Institute (MEMRI), vroeg al-Sawwaf: “Zullen we acties zien die lijken op die van de gevangen genomen commandant Hassan Salameh? Zullen we getuige zijn van zelfmoordaanslagen die de reputatie eer aan doen van de kwaliteitsaanslagen die de Zionistische entiteit door elkaar heeft geschud, en ertoe kunnen leiden dat de leiders van de bezetting – die pleiten voor het terplekke executeren van Palestijnen – opnieuw doen nadenken?”

“De Zionistische bezetting is misdadig, en criminelen moeten beantwoord worden met krachtige acties, namelijk met zelfmoordaanslagen tegen alles wat een Zionist is … Is dit een burgermaatschappij, of een samenleving waarin iedereen bewapend is? De Palestijnen moeten niet veroordeeld worden voor hun daden, zelfs als ze het internationaal recht schenden, wat discriminerend is en het slachtoffer gelijkstelt met de moordenaar. Wanneer het internationale recht rechtvaardig is en wanneer degenen die het volgen rechtvaardige mensen zijn, dan zijn de Palestijnen er alleen toe gebonden … “

MEMRI-onderzoekers merkten ook op dat de speciale editie ter ere van de terroristische aanslagen van 1996 verscheen op de officiële website van de Izz ad-Din al-Qassam Brigade van Hamas – dezelfde die de zelfmoordaanslagen uitvoerde. Het bevatte ook twee lange artikelen waarin Hassan Salameh, de bevelhebber van Al-Qassam die de aanvallen stuurde, precies beschrijft hoe de aanslagen werden gepland en uitgevoerd, inclusief hoe de zelfmoordterroristen werden gerekruteerd.

In een interview met Al Jazeera TV van 1 augustus 2014, bedankt woordvoerder van Hamas Ismail Radwan de Palestijnen om hun vrouwen, kinderen en bejaarden op te offeren in de eeuwigdurende genocidale strijd tegen Israël en zich op te werpen als menselijke barricades tegen het IDF, zodat Hamasterroristen buiten schot blijven en vanachter de ruggen van hun burgers onverminderd raketten en granaten kunnen blijven afvuren naar de Joodse staat.

2 gedachtes over “Hamas roept op om zelfmoordaanslagen tegen Joden en Israël te hervatten

 1. Hebben Hamas niks anders te doen, dat ze is gaan werken in plaats van onschuldige mensen te vermoorden, of een hobby zoeken erg zo’n gefrustreerd volk als Hamas !

  Like

 2. Zolang het Westen de moorddadige UNWRA blijft steunen gaat dit verhaal door.

  In UNWRA gesteunde scholen wordt dood & verderf gepropageerd!

  In UNWRA gesteunde scholen worden raketten verstopt.

  In UNWRA zomerkampen worden jongeren tot moordenaar gevormd.

  In UNWRA Gaza zitten alleen maar Hamas leden & sympatisanten.

  UNWRA goederen worden met stilzwijgende goedkeuring doorgesluisd naar de Hamas leiderschap en niet naar de bevolking.

  UNWRA gelden worden gebruikt voor wapens & tunnels.

  Dit moorddadige regime wordt gesteund door het ‘beschaafde’ Westen wiens leiders zonder uitzondering allemaal iets hebben uit te leggen voor het hoe & waarom hun onvoorwaardelijke hulp aan deze fanatieke moordenaars.

  “Wir haben es nicht gewüsst” is anno 2018 géén argument!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.