Het Palestijnse nepvolk is een politieke constructie gesmeed als vernietigingswapen tegen Israël

Onlangs heeft de Holocaustontkenner en chef van de NV Terreur & Geweld, bekend als president van de Palestijnse Autoriteit Mahmoud Abbas, zijn vroegere mentor en aartsterrorist Yasser Arafat opgeschoond door nog een andere hallucinante tirade toe te voegen aan de Arabische Sprookjes van Duizend en Één Nacht en dit in de VN Veiligheidsraad uit te spugen.

Het 1000 en 1ste Arabische sprookje ging als volgt: “Wij zijn de afstammelingen van de Kanaänieten die 5000 jaar geleden in het land Palestina leefden en zijn daar tot op de dag van vandaag voortdurend gebleven.”

We mogen niet vergeten dat deze griezelige met bloed doordrenkte Arafat had beweerd dat de Arabieren die zich Palestijnen noemen, afstammen van de Filistijnen. Maar dan zullen de volgelingen van de “religie van de vrede” je vertellen dat zelfs Adam een ​​moslim was. Tekenfilmpjes voor gekken!

Maar laten we terugkeren naar de realiteit en de Arabieren deconstrueren die zichzelf Palestijnen noemen.

Er bestaat niet zoiets als een Palestijns volk; niet zoiets als een Palestijnse geschiedenis; en er bestaat geen Palestijnse taal.

De huidige zogenaamde ‘Palestijnen’ zijn een Arabisch volk dat een overweldigend islamitische Arabische cultuur, etniciteit en taal deelt die identiek is aan hun mede-Arabieren in het Midden-Oosten en Noord-Afrika, met weinig of geen onderscheid. Ze zijn in de eerste plaats de afstammelingen van rondtrekkende Arabieren die illegaal het Britse Mandaat Palestina overspoelden vanuit Arabische gebieden zoals Soedan, Egypte, Syrië en wat voorheen Mesopotamië was (het moderne Irak). Ze werden in de eerste decennia van de 20ste eeuw aangetrokken door nieuwe werkgelegenheid door de Joodse pioniers, wier heldhaftige inspanningen de woestijn weer groen maakten en eeuwen van verwaarlozing herstelden die het land had doorstaan ​​in opeenvolgende buitenlandse bezettingen.

Groot-Brittannië, tijdens zijn Mandaat over het grondgebied, kneep een oogje dicht voor de vloed van illegale Arabische vreemdelingen die binnenkwamen, terwijl tegelijkertijd vaak willekeurig Joodse immigratie werd beperkt tot het voorouderlijk Joodse vaderland. Dit was een verraad aan het mandaat dat aan Groot-Brittannië werd gegeven om een ​​Joods thuisland te faciliteren in het geografische gebied dat bekend staat als Palestina.

Yasser Arafat, de in Egypte geboren aartsterrorist, was dol op het scheppen van de absurde mythe dat Palestijnse Arabieren afstamden van de Filistijnen.

Kanaänieten worden ongetwijfeld in de Bijbel genoemd als de eerst bekende inwoners van het Land van Israël voordat de eerste Hebreeën, Abraham, Isaak, Jacob en hun vrouwen zich daar vestigden, en voordat Mozes hun nakomelingen naar het Beloofde Land bracht tijdens de Exodus uit Egypte. De Kanaänieten leefden zowel langs de kustvlakte als in de berggebieden, die als een ruggengraat door het bijbelse territorium van Samaria en Judea lopen. Hun taal was vergelijkbaar met het Hebreeuws en hun grondgebied strekte zich uit tot het huidige Libanon en omvatte de huidige Golanhoogten. De Kanaänieten werden uiteindelijk onderworpen, gedecimeerd en onderling getrouwd en bestaan ​​niet langer als een te onderscheiden volk.

De ‘Filistijnen’ waren niet-Semitische volken die het land vanuit hun huizen waren binnengekomen over de Egeïsche eilanden in het algemeen en vanuit Kreta in het bijzonder. Deze oude Kretenzers arriveerden in Zuid-Kanaän en langs de Egyptische kustlijn en werden door de Hebreeuwse stammen ‘Pelestim en Keretim‘ genoemd. Het lijkt erop dat hun eerste nederzetting Gaza was. Later vestigden ze zich in Ashdod, Ashkelon, Gat en Ekron: de Pentapolis.

Hun territorium was voornamelijk langs de kust van de Middellandse Zee en ze probeerden op verschillende tijdstippen om Juda binnen te vallen, maar werden teruggedreven door de verschillende Joodse bijbelse helden en uiteindelijk verslagen door koning David. Vanaf die tijd werden ze gedecimeerd als een bedreiging en als een apart volk, en uiteindelijk verdwenen ze uit de geschiedenis nadat koning Hizkia hen versloeg en Assyrië hen verbande. Elke aanspraak op afstamming door de Arabieren die zichzelf “Palestijns” noemen, is net zo absurd als die van banden met de vroege Kanaänieten.

Snel vooruit naar 73 na Chr. eindigde de eerste poging van de Joden om hun onafhankelijkheid van het repressieve juk van de Romeinse bezetting te herwinnen, toen Joodse strijders en hun families vanuit Jeruzalem naar de vesting Masada vluchtten. De Romeinen hadden de Joodse hoofdstad Jeruzalem verwoest, samen met de Tweede Joodse Tempel. Masada is waar de heldhaftige laatste verzet plaatsvond en waar de overlevende strijders en hun families hun eigen leven namen in plaats van zich als slaven te onderwerpen aan het machtige Romeinse Rijk.

Het land waar deze opwindende en epochale gebeurtenissen plaatsvonden, was in de provincie bekend als Judea. Er is absoluut geen sprake van een plaats die ‘Palestina’ werd genoemd vóór die tijd.

Na de onderdrukking van de Tweede Joodse Opstand in 135 na Chr. (bekend als Bar Kochba revolte) tegen de voortdurende Romeinse bezetting, verving keizer Hadrianus de naam Judea (Yehuda in het Hebreeuws waaruit de naam Yehudim, Joden, afkomstig is) met Syrië-Palæstina naar de ‘Filistijnen’ die de oude vijanden waren van de Israëlieten. Hadrianus deed dit met het expliciete doel om elk spoor van Joodse geschiedenis uit te wissen.

Geen enkele naam als Palestina komt voor in een oud document. Het staat niet in de Bijbel, noch in de Hebreeuwse Geschriften, noch in het christelijk testament, zelfs niet in Assyrische, Perzische, Macedonische, Ptolemeïsche, Seleuciaanse of andere Griekse bronnen. Er wordt nooit ergens een ‘Palestijns’ volk genoemd, zelfs niet door de Romeinen die de term hebben uitgevonden. Maar toch, nogmaals, de fantast, Abbas, die in de VN Veiligheidsraad schreeuwde en zich vervolgens weer haastig terugtrok, beweert nog steeds dat Jezus een ‘Palestijn’ was.

Waarom wordt er geen ‘Palestijnse’ rebellengroep genoemd, zoals bijvoorbeeld de Joodse Zeloten? Waarom vermeldt elk historisch document de Joden als de inheemse en autochtone bewoners, en de Grieken, Romeinen en anderen als buitenlanders die in Judea wonen, terwijl er geen sprake is van een ‘Palestijns’ volk, noch als inboorling of als buitenlander?

Bovendien is er geen verwijzing naar enig ‘Palestijns’ volk in de Koran, hoewel moslims beweren dat hun profeet eens in al-Aksa was (wat de meest verste plaats betekent) die moslims, voor politieke doeleinden, kozen om Jeruzalem te zijn.

Saladin, een Koerd, kende de Joden en nodigde hen uit zich te vestigen in Jeruzalem. Hij had geen moeite om Jeruzalem te erkennen als hun hoofdstad en het grondgebied als hun rechtmatige thuisland. Maar hij kende geen zogenaamde Palestijnen en beweringen zoals dat de Palestijnen het oorspronkelijke volk zijn van Eretz Yisrael, het Land van Israël, is niet alleen tegengesteld aan de seculiere geschiedenis, maar is ook tegen de islamitische geschiedenis.

De zogenaamde ‘Palestijnen’ eisen Jeruzalem op, zodat ze dit kunnen wegkapen bij de Joden voor wie Jeruzalem, ook bekend als Sion, de eeuwige 3000 jaar oude Joodse hoofdstad is. Misschien wat de hedendaagse Arabieren die zichzelf ‘Palestijnen’ noemen, verbindt met de oude Filistijnen, is dat beide indringers zijn. De Filistijnen wilden van de Israëlieten de Heilige Ark van het Verbond nemen, terwijl de huidige ‘Palestijnse Arabieren’ van het Joodse volk de Heilige Stad van het Verbond – Jeruzalem willen afnemen.

Dus laat me afsluiten, te beginnen met de woorden van een christen-Arabier, Joseph Farah, in mythen van het Midden-Oosten. Farah heeft zijn thuis hier in Amerika gemaakt en weet wat hij schrijft:

“Er is nog nooit een land bekend als Palestina dat door Palestijnen wordt bestuurd. Palestijnen zijn Arabieren, niet te onderscheiden van Jordaniërs (een andere recente uitvinding), Syriërs, Irakezen, enz. Houd in gedachten dat de Arabieren 99,9 procent van het Midden-Oosten bestrijken. Israël vertegenwoordigt een tiende van een procent van de landmassa. Maar dat is teveel voor de moslim-Arabieren. Ze willen alles. En dat is uiteindelijk waar de gevechten in Israël vandaag over gaan …. Het maakt niet uit hoeveel landconcessies de Israëli’s maken, het zal nooit genoeg zijn.”

Lees hier verder het volledige artikel van Victor Sharpe


Bronnen

♦ naar een artikel van Victor Sharpe “Pal-Arabs are counterfeit” van 8 maart 2018 op de site van Arutz Sheva

4 gedachtes over “Het Palestijnse nepvolk is een politieke constructie gesmeed als vernietigingswapen tegen Israël

 1. Het staat in de koran…..moslims moeten Christenen, Joden en anders gelovigen uitroeien, neem hun bezit, hun land want zo wil mohamed het. Dit gebeurt wereld wijd en nu ook in Europa.

  Like

 2. Abbas is ook geen Levantijnse Arabier !! zijn BEIDE ouders waren migranten uit Algiers !! hij is geboren in Damascus maar om”moverende redenen” staat in zijn C.V dat hij uit Safed afkomstig is !! overigens ; met “de verste moskee”werdt in de koran Petra-jordanie bedoeld (het stamland van mohammeds familie) pas Na de kruistochten bedacht de klerus dat Jerusalem beter klonk !!

  Like

 3. De Knaanieten waren geen Semitisch volk. Ze stammen af van Noachs zoon Cham en niet Sem (Semieten).

  Canaan (Hebrew: כְּנַעַן‎ Kənā‘an), according to the Book of Genesis in the Hebrew Bible, was a son of Ham and grandson of Noah, and was the father of the Canaanites.

  Descendants of Canaan:

  Locations of Canaan’s descendants
  According to the Table of Nations in Genesis 10 (verses 15-19), Canaan was the ancestor of the tribes who originally occupied the ancient Land of Canaan: all the territory from Sidon or Hamath in the north to Gaza in the southwest and Lasha in the southeast. This territory is roughly the areas of modern-day Israel, Palestine, Lebanon, western Jordan, and western Syria. Canaan’s firstborn son was Sidon, who shares his name with the Phoenician city of Sidon in present-day Lebanon.[1] His second son was Heth. Canaan’s descendants, according to the Hebrew Bible, include:

  Sidonians
  Hittites, children of Heth
  Jebusites
  Amorites
  Girgashites
  Hivites
  Arkites
  Sinites
  Arvadites
  Zemarites
  Hamathites
  Dus net als Arafat met de Filistijnen; fout sprookje van Abbas.

  Like

 4. Probleem is dat de Palestijnse leugen door de wereld wordt omarmt.

  De vraag is waarom?
  Het antwoord kennen we!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.