Israëlisch-Arabische terrorist maait met zijn SUV vier Israëliërs van de weg in Acco

Wat in het Westen meteen groot nieuws is, is in Israël helaas bijna dagelijkse kost, ook al leest u daar in onze pers helemaal niks over. Maar het is niet om het Westen over dergelijke Palestijns-Arabische aanslagen tegen Joden in Israël weigert te berichten om de gekende [anti-Israël] redenen, dat het niet gebeurt natuurlijk.

Een Israëlisch-Arabische terrorist reed op zondagochtend van 4 maart met zijn auto opzettelijk een agent aan van de grenspolitie die dienst deed in de buurt van de Akko (Acre) Shuk (markt) en Yehoshofatstraat. De chauffeur reed gewoon verder en overreed vervolgens twee soldaten in de buurt van het Acco-treinstation, aldus de politie. Een vierde persoon, 51 jaar oud, raakte ook gewond in het been.

De Israëlisch-Arabische chauffeur van de Hyundai SUV werd door een Israëlische soldaat neergeschoten en geneutraliseerd. Hij verkeert in ernstige tot kritieke toestand. De vier gewonden en de terrorist werden overgebracht naar het Nahariya-ziekenhuis. De politie heeft bevestigd dat dit een terroristische aanslag was en de bestuurder richtte zich doelbewust op mensen in uniform. De politie vertelde dat de terrorist afkomstig is uit Shefa-Amr in het noorden van Israël.

Shai Markovitz, een eerste hulp vrijwilliger, die als een van de eersten ter plaatse was, zei: “Toen ik ter plekke aankwam, vond ik samen met andere eerste vrijwilligers van United Hatzalah die in de buurt van het incident woonden, een chauffeur die ernstig gewond was getroffen te zijn met meerdere geweerschoten. Daarnaast waren er twee voetgangers die licht en matig gewond waren geraakt nadat ze door een privévoertuig waren geraakt. Politie en veiligheidstroepen controleerden het gebied dat van kracht was en onderzochten het incident.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.