Iran kondigt festival aan dat aftelt naar de vernietiging van Israël

Van het regime dat ons de International Holocaust Cartoon Contest bracht, komt het nieuwste internationale festival van haat: International Hourglass Festival (Internationaal Zandloper Festival), opgericht met als doel “‘anti-Zionisme’ -producties te verzamelen en te introduceren door moslims over de hele wereld om de ‘beestachtige en anti-menselijke’ maatregelen van Israël en zijn aanhangers te onthullen”.

En de zandloper (‘hourglass’)? Die vertegenwoordigt het aftellen naar het einde van Israël binnen de 25 jaren. Jazeker, ze zijn compleet gek:

“De eerste editie van het Internationale Zandloper Festival, gewijd aan anti-Israëlische kunst en mediaproducties, zal in april in de Iraanse hoofdstad Teheran worden gehouden. De persconferentie van het festival vond plaats op dinsdag 27 februari 2018 in Teheran, waar de belangrijkste agenda en doelstellingen van het festival werden toegelicht door de organisatoren.

Hossein Amir-Abdollahian, de secretaris-generaal van de internationale conferentie over de ondersteuning van de Palestijnse Intifada en een internationale adviseur van de Iraanse parlementsvoorzitter, vertelde op de persconferentie dat het ‘zandloperfestival’ een symbool is van de nakende instorting van het zionistische regime van Israël, zoals voorspeld door de leider van de Iraanse islamitische revolutie Ayatollah Seyyed Ali Khamenei.

“De Islamitische Republiek zal de zionisten niet toestaan ​​te spelen met de veiligheid van de gevoelige regio van het Midden-Oosten. Iran en zijn bondgenoten in de regio, die terroristen hebben verslagen, zullen nooit toestaan ​​dat de zionisten de veiligheid van de regio in gevaar brengen,”  voegde hij eraan toe. Amir-Abdollahian zei dat Teheran Tel Aviv niet meer dergelijke terreurdaden zal laten herhalen zoals de moord op Iraanse wetenschappers.”

Bla bla bla. De aankondiging omvat een erkenning dat ze het Palestijns terrorisme hebben gesteund:

“Iran heeft geen enkele moeite gespaard om Palestina te ondersteunen en Hamas, Islamitische Jihad en Palestijnse verzetsgroepen te versterken om de natie te helpen hun doel te realiseren, vervolgde hij.”

En hebben gevochten in de buurt van onze grenzen (Libanon, Syrië):

“Hij benadrukte dat de strijd tegen Israël deel uitmaakt van de nationale veiligheid van Iran, want als het land er niet in slaagt de zionisten nabij hun grenzen te overwinnen, zal het tegen hen moeten vechten in Teheran, waar ze Iraanse wetenschappers en burgers vermoorden.”

Wat betreft hoe ze weten dat we binnen 25 jaar vernietigd zullen worden, dat is een enorm geheim:

“Hij zei dat hij het plan van de Islamitische Republiek niet kan publiceren om de voorspelling van de leider te realiseren dat het Israëlische regime binnen 25 jaar zal instorten, maar het zal zeker gebeuren.”

Maar je hoeft geen (nucleair) raketgeleerde te zijn om uit te zoeken wat ze naar toe streven. Ook, na bijna te hebben toegegeven dat ze ons vanuit Syrië bevechten, is het volgens hen Israël dat Syrië en de regio onstabiel tracht te houden!

“De Iraanse diplomaat merkte verder op dat in het tijdperk na ISIS, het Israëlische regime, samen met zijn Saoedische en Amerikaanse bondgenoten, zijn ‘ongunstige’ doelen in de regio probeert te realiseren, eraan toevoegend dat Israël Syrië en de regio onstabiel wil houden. ”

Ze roepen ook Mahmoud Abbas op om vredesonderhandelingen af ​​te wijzen:

“Amir-Abdollahian verwierp verder elke onderhandeling tussen Israëli’s en Palestijnen, zeggende dat Tel Aviv in de jaren van zijn onwettige bestaan ​​heeft bewezen dat het zich niet blijft inzetten voor zijn toezeggingen. Zelfs Abu Mazen geeft toe dat onderhandelingen met Israël zinloos zijn, voegde hij eraan toe.”

Ik dacht dat ‘weerstand’ zinloos was, maar blijkbaar niet – in feite is weerstand ‘de enige manier’!

“Inspanningen van bepaalde Arabische landen, met name Saoedi-Arabië, om de banden met Israël te normaliseren, hebben Israël aangemoedigd, voegt Amir-Abdollahian eraan toe en benadrukte dat degenen die geloofden dat het conflict tussen Israël en Palestina vreedzaam kon worden opgelost, nu zeker de enige manier is om weerstand te bieden.”

Wat de recente erkenning door Donald Trump van Jeruzalem als hoofdstad van Israël betreft, is het een kwestie van dat het (zandloper) glas half vol is:

“Hij verwees ook naar de erkenning door de Amerikaanse president Donald Trump van Jeruzalem al-Quds als de hoofdstad van het zionistische regime en beschreef het als een grote hulp voor de Palestijnen toen het de moslimwereld tegen Israël verenigde.”

En begraven in de rammelende informatie over dit haat-festival, is dit

“De organisatoren zullen samenwerken met 2.400 anti-Israël NGO’s in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Oost-Azië om het festival over de hele wereld te promoten, zei Qomi.”

Volgens NGO Monitor zijn er ongeveer 250 anti-Israël NGO’s. Dus de Iraniërs zijn echt optimistisch, of gewoon vol met shiite. Ondertussen, hier is de website van het festival.

door Aussie Dave


Bronnen:

♦ naar een artikel van Aussie Dave “Iran Announces Festival Counting Down Towards Israel’s Destruction” van 28 februari 2018 op de site van Israellycool

2 gedachtes over “Iran kondigt festival aan dat aftelt naar de vernietiging van Israël

 1. Op de EU kan het kleine israel niet rekenen ze hebben ze meermaals verraden. dat Iran Israel wil vernietigen is een feit , maar dat is steeds in de geschiedenis van Israel uitgelopen op verlossing en dat zal ook nu gebeuren.

  Like

 2. De protesten over het Iraanse oproepen tot de totale vernietiging van een ander land & volk stuit natuurlijk op énorm protest in het beschaafde westen, het EU parlement en vooral Duitsland.

  Onze Europese trots, Federika Mogherini, heeft natuurlijk metéén protest aangetekend bij de Iraanse regering en ambassadeurs worden teruggeroepen.

  Ja dromen zijn inderdaad bedrog.

  De veelgeprezen Europeese normen & waarden blijken lege hulzen maar passen gelukkig wel bij het gedachtengoed van de nieuwe EU vrienden….de Democratische Liberale & Progressieve Arabische Liga en hun protegé ‘President’ Abbas.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.