Mazzelaar Ahed Tamimi: Het was een win-win situatie voor de snotneus die twee IDF-soldaten sloeg

Wat verwachtte Ahed Tamimi toen ze naar twee Israëlische soldaten stapte en hen begon te slaan en te schoppen? Dacht ze dat ze haar gewoon zouden vermoorden? Ze waren tenslotte gewapend en zij viel hen aan. Wilde ze gedood worden? Dan zou ze een martelaar zijn en rechtstreeks naar de hemel gaan.

Plaatje hierboven: Op deze Arabische antisemitische cartoon wordt Ahed Tamimi afgebeeld hoe zij met een speer met Palestijnse vlag, een blauw-wit gekleurde octopus te lijf gaat, symbool voor Israël. De octopus stond in de 20ste eeuw voor en tijdens de nazi-periode symbool voor een Joods complot om de wereld te veroveren [beeldbron]

Misschien wist Tamimi dat, sinds ze onlangs haar 17e verjaardag vierde, haar ouders misschien een huwelijk voor haar zouden regelen. Dit is een normale procedure in Arabische gemeenschappen. Haar man is misschien gewelddadig. Vrouwen worden vaak onderworpen aan geweld in de Arabische wereld. Dacht Tamimi dat het veel aangenamer zou zijn om gedood te worden en naar de hemel te gaan? Dat is zeker een mogelijkheid.

Aan de andere kant wist ze misschien dat Israëlische soldaten alleen schieten om te doden als ze zich bedreigd voelen. Gecshopt en geslagn worden is niet levensbedreigend. Ondanks het feit dat Israël vaak wordt bedreigd door zijn vijanden, heeft Israël meestal terughoudendheid betoond. Tamimi wist misschien dat ze ongedeerd uit het incident zou komen. De wereld zou er meer van leren. Ze zou geliefd en bewonderd worden.

Dat is inderdaad wat er gebeurde. Mensen prijzen overal Tamimi en veroordelen Israël. Het tegenovergestelde zou waar moeten zijn. Een natie die nooit vrede heeft gekend heeft een leger dat begrijpt dat het misschien niet zal reageren als er geen onmiddelijk levensgevaar dreigt. Tamimi heeft dit aan de wereld bewezen. De wereld zag echter nooit wat zich voor zijn ogen afspeelde.

Is er een land in de wereld waar soldaten kunnen worden geschopt en geslagen worden zonder te reageren? Israël is het voor de hand liggende antwoord. Tamimi wist dit al voordat het incident plaatsvond of heeft dit ontdekt als gevolg van haar eigen actie. Bewondert ze Israël? Dat is een domme vraag. Ze heeft een hekel aan Israël.

Is ze teleurgesteld dat ze niet werd opgeofferd? We weten het niet. Wat is het meest gehate land op aarde? Iran? Noord Korea? De Verenigde Staten? Het antwoord lijkt Israël te zijn, de enige natie die het doelwit is van de BDS-beweging. Gelukzak Ahed Tamimi. Wat de uitkomst van haar geweld ook was geweest, ze zou hebben gewonnen.

door Prof. George Jochnowitz


Bronnen:

♦ naar een artikel van Prof. George Jochnowitz “Lucky Ahed Tamimi” van 26 februari 2018 op de site van Arutz Sheva

Een gedachte over “Mazzelaar Ahed Tamimi: Het was een win-win situatie voor de snotneus die twee IDF-soldaten sloeg

 1. Een win-win voor dit meisje?
  Ik dacht het niet!

  Ze is een gehersenspoeld slachtoffer van haar eigen ouders & school haat curriculum dat door het Westen wordt gefinancierd.

  Deze ouders zouden pas écht in hun element zijn wanneer hun dochter was neergeknald door de soldaten na haar provocaties.

  Het zijn dit soort ouders die in een gesticht thuishoren voor kinder mishandeling.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.