Oxfam-België en de seksueel getinte promotiecampagne voor Palestijnse ‘maagdelijke’ olie

De recente onthulling van seksschandalen (zelfs pedofielen) waarbij Oxfam betrokken was (Oxfam was gewaarschuwd voor het gedrag van Roland van Hauwermeiren), moet eraan herinnerd worden dat dit een machtige ngo is, die een groot deel van de door de overheid en de duizenden particuliere gedoneerde fondsen besteedt om lastercampagnes tegen Israël te voeren onder het mom van vermeend Palestinisme.

In 2005-2006 lanceerde Oxfam-België een campagne van ‘gewetensvorming’ door middel van posters, waarvan sommige op erg seksueel getinte wijze ‘fairtrade‘ producten aan de man moesten brengen. Beroemde persoonlijkheden werden in verschillende poses gefotografeerd, maar vooral de posters met schaarsgeklede mooie jonge vrouwen waren een groot succes. Feminisme moest toen blijkbaar nog zijn intrede doen bij Oxfam.

Op een van de posters figureert een jonge katholieke kloosterzuster, opgetut met ​​helderrode lippenstift die de rok van haar religieuze jurk een beetje optilt en haar sexy rode schoenen onthult. De onstuimige goede zuster prijst de ‘extra maagdelijke’ Palestijnse olijfolie aan die Oxfam natuurlijk op de markt brengt in zijn hoogst ethisch moreel verantwoorde winkels.

Wat we allemaal niet zouden doen voor Palestina als we Oxfam-België zijn. En om Israël te demoniseren (zie: Joden en het bloedsprookje: thema onderschreven door Oxfam-België?) Terloops, is Stefaan Declercq niet de baas van Oxfam-België niet? En is het niet de heer Pierre Galand, de voormalige baas van Oxfam-België? Aan de hieronder bijgevoegde posters is promotie voor Oxfam duidelijk een mannenzaak (en het Oxfam seksschandaal in Haïti is dat ook).

Andere frivole posters waar jonge meiden voor Oxfam-België uitdagend koketteren droegen suggestieve titels zoals ‘Erotica Express’ en vooral het Oxfam Fatale. Sorryy, maar nu moet ik mezelf dringend naar de Oxfam ‘fairetrade’ (of was het ‘fair sextrade’) een flesje maagdelijke Palestijnse olijfolie aanschaffen. Doei!


Bronnen:

♦ met dank aan Michelle W. voor de hint

♦ naar een artikelOxfam-Belgique et le poster sexy et coquin pour son huile “vierge” palestinienne” van 16 februari 2018 op de site van Philosémitisme

Gerelateerd op deze blog:

♦ Voormalige baas Oxfam-België eert pedofiele priester en felle Israël-basher [lezen]

♦ België: anti-Israëlische NGO Oxfam organiseerde seksfuiven op Haïti na aardbeving [lezen]

2 gedachtes over “Oxfam-België en de seksueel getinte promotiecampagne voor Palestijnse ‘maagdelijke’ olie

  1. Aan de vruchten kent men de boom. Juist die anti houding tegen Gods volk typeert ook hun werken. Er kan ook geen zegen op hun werken zijn. Zo gaat het met afgoderij, ook bij een humanitaire organisatie. Vreemd of niet; vijanden van Gods oogappel; ze vallen door de mand.

    Geliked door 1 persoon

  2. Het ‘morele’ moeras van OXFAM, Dokters zonder Grenzen, UNESCO begint goed te stinken……en dat is nog maar het begin..

    Tijd om de boel droog te leggen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.