Antwoord van een ‘kolonist’ uit Samaria aan president Trump: ‘nederzettingen’ zijn Fake News!

President Trump, val alsjeblieft niet voor NEP NIEUWS (fake news)! In uw recente interview met de Yisrael HaYom-krant, heeft u een vraag over nederzettingen beantwoord door te zeggen:

“We zullen het hebben over nederzettingen. De nederzettingen zijn iets dat het heel ingewikkeld maakt en altijd gecompliceerd is om vrede te sluiten, dus ik denk dat Israël heel voorzichtig moet zijn met de nederzettingen.”

Toen ik dit las, was ik in de war. Was dit president Trump die werd geïnterviewd, of was het president Obama ?!

President Trump! De nederzettingen zijn NIET “iets dat het heel ingewikkeld maakt en altijd gecompliceerd is om vrede te maken”! Dit is NEP NIEUWS ! Het tegenovergestelde is waar! De nederzettingen zijn de OPLOSSING voor vrede, niet het probleem!

President Trump, ik weet zeker dat u bekend bent met het verhaal van de kleine Nederlandse jongen die zijn vinger in de dijk stak en zo de dag redde door te voorkomen dat het lek wijd open barstte. De nederzettingen in Judea en Samaria – het hart van de staat Israël – voorkomen dat de poorten van de islamitische terreur wijd open staan en de westerse beschaving overspoelen met zijn boosaardige plannen om dood en vernietiging te zaaien!

President Trump, ik heb een theoretische vraag voor u: als de leiders van ISIS u zouden benaderen en aanbieden om hun geweren neer te leggen en hun oorlog tegen het Westen te stoppen, op één voorwaarde: dat u hen toestaat een staat op te richten in het hart van Amerika – laten we zeggen in Nebraska, Colorado of Kansas. Ben u het daar dan mee eens? Ik weet zeker dat u dat niet zou doen, en terecht, want a) de Verenigde Staten behoren tot de Verenigde Staten en niemand anders, en b) u zou ze voor geen haar vertrouwen, zelfs niet zo ver als u ze zou kunnen gooien!

President Trump, de nederzettingen in Judea en Samaria zijn net als de vinger van die kleine Nederlandse jongen – ze verhinderen de oprichting van een terroristische staat PLO/Hamas/ISIS in het hart van ons enige land, dat het leven van miljoenen mensen in gevaar zou brengen, Joden (en Arabieren), en bedreigen het voortbestaan ​​van de staat Israël. Maar het kwaad zou daar niet stoppen.

In datzelfde interview, president Trump, met betrekking tot president Obama, zei u ook:

“Hij gaf u het Iran Akkoord, wat in feite een akkoord is dat zegt dat we uiteindelijk Israël slechte dingen zullen aandoen. Obama was verschrikkelijk. Hij was absoluut verschrikkelijk voor Israël.”

Tot onze grote ontzetting, president Trump, betreffende de nederzettingen van Judea en Samaria, die niet minder belangrijk zijn voor de veiligheid van Israël dan het voorkomen van het verkrijgen van kernwapens door Iran, bent u gevallen voor NEP NIEUWS, net zoals president Obama deed.

President Trump! Doe dat niet!

Vriendschappelijk,

Yonaton Behar

Har Bracha


Bronnen:

♦ naar een bericht van Yonaton Behar “A ‘settler’ responds to President Trump” van 13 februari 2018 op de site van Arutz-7

Een gedachte over “Antwoord van een ‘kolonist’ uit Samaria aan president Trump: ‘nederzettingen’ zijn Fake News!

  1. De “nederzettingen”, in het hart van het Bijbelse Judea & Samria horen bij Israel zoals Jeruzalem hoort bij het Bijbelse & moderne Israel.

    Zoals Parijs hoort bij Frankrijk, Hawaï bij Amerika & Gibraltar bij
    Engeland

    Dat daar toevallig Arabieren wonen is prima, maar dat maakt de plaats nog niet hun eigendom.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.