Richard Kemp: ‘Diegenen die Israël’s bestaansrecht ontkennen zijn de nazi’s van vandaag’

Kolonel Richard Kemp heeft degenen die het bestaansrecht van Israël ontkennen, beschreven  als ‘nazi’s van de 21ste eeuw’. In een korte clip omtrent de documentaire ‘Whose Land?‘, die hijzelf presenteert, klaagt het voormalige hoofd van de Britse strijdkrachten in Afghanistan aan waarom het bestaansrecht van andere naties niet ter discussie wordt gesteld, behalve voor Israël, met beschrijvingen van vooroordelen als puur en simpel antisemitisme”.

Kolonel Kemp zei:

“De documentaire ‘Whose Land?’ Is niet bedoeld om het bestaansrecht van de staat Israël te rechtvaardigen. Ik vind zo’n argument afschuwelijk. Het is puur antisemitisme om het bestaansrecht van Israël in vraag te stellen. Dergelijke fundamentele vooroordelen zijn geen reactie of tegenstrijdig argument waard.

Hoe vaak komt het bestaansrecht van Groot-Brittannië op losse schroeven te staan? Of de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk, China, Rusland, India, Saoedi-Arabië, Iran of een ander land. Hoe vaak wordt het bestaansrecht van een ander land dan Israël in vraag gesteld, betwist, gedebatteerd, besproken? Om dit te doen is uitzonderlijk. Uitzondering is enkel van toepassing op de Joodse staat. Het komt dus neer op puur en eenvoudig antisemitisme.

In nazi-Duitsland, werd het recht van Joden om bedrijven te bezitten, om eigendommen te bezitten, om vrij hun beroepen te kiezen, om naar school van hun keuze te gaan, om medische behandeling te ondergaan, om een ​​normaal leven in de gemeenschap te leiden, geheel ontzegd.

Tegenwoordig eisen Israels vijanden dat de Joodse staat wordt geïsoleerd, uitgesloten en verbannen uit de gemeenschap van naties. Deze mensen zijn de nazi’s van de 21ste eeuw. Hun argumenten zijn geen antwoord waard. Deze hedendaagse nazi’s zijn verantwoordelijk voor de grootste lastercampagne in de geschiedenis van de mensheid die valse verhalen verspreidt, die de geschiedenis vervalst en vervormt, leugens verspreidt, bespotten, afwijzen en  zonder reden verachten met slechts één doel: de natiestaat van het Joodse volk, Israël, af te schaffen.

‘Whose Land?’ Is niet bedoeld om het recht van Israël om te bestaan ​​te rechtvaardigen. In plaats daarvan vertelt het gewoon de waarheid – een waarheid die duidelijk, onbetwistbaar en ondubbelzinnig is. De waarheid, die omwille van de menselijke beschaving en fatsoen, moet worden gehoord boven de groeiende kakofonie van degenen die roepen om de wereld op te zetten tegen de Joodse staat en wiens valse propaganda niet enkel de onschuldigen misleid en de brainwashed, maar de achteloze tevens aanzet tot geweld en haat.”

Voor meer informatie over ‘Whose Land?’ en hoe de video bestellen klik hier. De trailer van de documentaire kan je hier bekijken.


Bronnen:

♦ naar een berichtColonel Kemp: Those that deny Israel’s right to exist are modern-day Nazis” van 6 februari 2018 op de site van Christians United for Israel – UK

3 gedachtes over “Richard Kemp: ‘Diegenen die Israël’s bestaansrecht ontkennen zijn de nazi’s van vandaag’

  1. Bedankt Job voor je opmerking omtrent deze slordige vertaling. We hebben je klacht doorgegeven aan onze secretaris, die beloofd heeft zijn job voortaan beter uit te voeren. We hebben hem van onze laatste euro uit onze hulpkas, een half glas water gegeven en hij voelt zich thans weer sterk genoeg om de klus te klaren.

    PS: indien u zich geroepen voelt om ooit de handen uit de mouwen te steken, mag u altijd bijspringen, gratis en voor niks. Dank bij voorbaat.

    Like

  2. Alleen het Engelse origineel is begrijpelijk. En redelijk van argumentatie mbt de bestaansgronden van Israel. De Nederlandse vertaling is dermate onbeholpen dat zij beter door een andere vertaler opnieuw aangevat kan worden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.