Israëlische undercover journalist: ‘Moslimbroederschap in Europa tikkende tijdbom’

Afgelopen dinsdag schreef de Israëlische Midden-Oostenexpert Tzvi Yechezkeli waarschijnlijk geschiedenis toen hij begon met het onthullen van inside informatie over de kruipende islamitische revolutie die plaatsvindt in Frankrijk en andere Europese landen met een grote moslimminderheid.

“In het Frans spreken zij over coëxistentie en tolerantie, maar in het Arabisch prediken zij Jihad.”

Yechezkeli haalde eerder het nieuws met zijn twee en een half uur durende documentaire Allah Islam van september 2012 toen hij moslimgemeenschappen in Europese landen binnenging en de wijdverspreide radicalisering onder moslims daar blootlegde. De Midden-Oosten expert deed dit door zijn Israëlische identiteit te verbergen en door slechts Arabisch te spreken.

Deel 1 van 4 documentaire van Tzvi Yechezkeli

Yechezkeli besloot nu om een stap verder te gaan. Hij besloot om undercover te gaan in Islamitische organisaties in Europa en met name in de hoofdkwartieren van de Moslimbroederschap. Hij bestelde visitekaartjes en andere items die suggereerden dat hij een Jordaanse zakenman was die eigenaar was van een export/importbedrijf dat geld wilde doneren aan Europese moslimorganisaties voor liefdadigheid die geleid worden door de Moslimbroederschap. Ook paste hij zijn kleding en haardracht aan en leerde allerei details over zijn ‘familie in Jordanië’ uit het hoofd.

Het doel van zijn unieke en risicovolle missie was om het gevaar bloot te leggen dat de Moslimbroederschap vormt voor het Westen en Europa in het bijzonder. Een ander doel van de documentaire is om de naïviteit van Europese regeringen bloot te leggen die weigeren te begrijpen wat het werkelijke plan van de Moslimbroederschap is. De commentator Arabische zaken van het Israëlische tv-kanaal 10 won advies in van een Palestijnse sjeik en een expert van de Israëlische geheime dienst Shin Beth over hoe zich te gedragen en te spreken tijdens zijn infiltratie van Moslimbroederschapbolwerken in Europa.

Lees hier het hele artikel van Yochanan Visser en
de onthutsende resultaten
van het onderzoek van
Tzvi Yechezkeli op de site van Christenen voor Israël

Een gedachte over “Israëlische undercover journalist: ‘Moslimbroederschap in Europa tikkende tijdbom’

 1. “Alle Menschen sind unsere Brüder” en Moslim “broeders” die met dubbele tong praten.

  Waar hebben we dat vaker gehoord?

  Europa werkt actief mee aan haar eigen ondergang daar ze obsessief in het integratie sprookje blijft geloven.

  Voor Europa is de erkenning van Jeruzalem als Israel’s hoofdstad het ware probleem en de legalisatie van een miniscule Joodse “nederzetting” een absoluut drama.

  Waarschuwen helpt niet meer. Europa is ziende blind & horend doof.

  Het zij zo!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.