Google papt aan met antisemitische islamisten en censureert pro-Israël activisten

Waarom sponsoren Google en YouTube een dag lang symposium met een selectie sprekers met bekende islamitische antisemieten, evenals bekende militante islamisten die al lang Israëlbashers zijn en aanhangers van Hamas? En waarom bieden Google en YouTube een forum voor islamisten die de door de sharia opgelegde ‘dood door steniging’ goedkeuren?

De online conferentie van de Britse Imams Online op woensdag biedt een galerij van islamisten en virulent antisemitische, anti-Israël sprekers – en het wordt allemaal gedaan “in officiële samenwerking met Google en YouTube. Een van de drie hoofddoelen van de conferentie is de “Aanpak van de toenemende islamofobie en de extreemrechtse dreiging”.

“Islamofoob is wat politiek correcte bullebakken mensen zoals jij en ik noemen wanneer we de radicale islam uitroepen voor wat het is”, zegt moslim-reformist Raheel Raza. “Ze noemen mij, een praktiserende moslimvrouw, in feite een islamofoob. Waarom? Omdat ik mij uitspreek tegen de radicale islam.”

Maar het verspreiden van de valse claim van de toenemende islamofobie kan feitelijk worden gezien als een bedreiging voor de nationale veiligheid. Dit komt omdat het concept gebaseerd is op de foutieve notie dat er een westerse samenzwering tegen de islam is – en dat dit drijfveren vormt voor jihadistische terroristische aanslagen op westerse doelen.

“Islamisten hopen zichzelf te isoleren van beschuldigingen van ondersteuning van jihadi geweld door beschuldigingen van ‘islamofobie’ af te schieten,” zegt Daniel Pipes, president van het Midden-Oosten forum aan het Onderzoeksproject over Terrorisme (IPT). “Helaas zullen niet alleen veel mensen van goede wil voor deze misleiding vallen, maar in het proces wordt deze truc een nationale veiligheidsdreiging door de bevestiging van jihadistische paranoia over de wereld  om de islam te [willen] vernietigen.”

“Om Google en YouTube een ​​wereldwijd forum te bieden voor een groep die bekende antisemites en onverdraagzame bigots bevat, is dit onverantwoord en nooit gezien,” zei Rabbi Marvin Hier, oprichter en decaan van het Simon Wiesenthal Center. “In plaats van tolerantie en menselijke waardigheid te bevorderen, biedt het [deze mensen] een enorm platform om hun antisemitisme en haat verder te verspreiden. We doen een beroep op Google en YouTube om het evenement onmiddellijk te annuleren.”

De deelname van Google aan de Imams Online-top staat in schril contrast met de voortdurende censuur van pro-Israëlische stemmen, waaronder de Prager Universiteit. YouTube van Google heeft de toegang tot pro-Israël-video’s van Prager Universiteit beperkt en heeft tientallen andere video’s verwijderd zonder duidelijke reden, behalve dat Google de politiek van Prager niet leuk vindt.

Het heeft ook pro-Israël video’s gecensureerd van Alan Dershowitz en tevens video’s van Pat Condell gecensureerd. Deze dubbele norm logenstraft zijn aanspraken op neutraliteit.

[…]

Al deze informatie is publiekelijk beschikbaar; Google nam niet de moeite om Imams Online te onderzoeken, of maakt zich eenvoudig geen zorgen om de groep een platform te bieden voor zijn virulente antisemitisme en islamisme. In samenwerking met deze onfrisse groep laat Google zien waar zijn tegenstanders al jaren op staan: het is een hulpmiddel voor islamitisch radicalisme en extremisme.

Lees hier het artikel van Steven Emerson
verder op de site van The Algemeiner


♦ Met dank aan Tiki S. voor de hint: “Voor Google bestaan er geen foute Islamisten, wél foute Joden.”

2 gedachtes over “Google papt aan met antisemitische islamisten en censureert pro-Israël activisten

 1. Waarom sponseren Google & Youtube Islamisten van Imams Online?

  Simpel. $$$$$$$$$$$$$$

  Al deze sociale kanalen bewegen geen vinger als het hen niets opbrengt.

  15 miljoen Joden 1.5 biljoen Islamieten.

  De rekening is dus snel gemaakt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.