Beste manier om de Israëlboycot te verslaan: ‘Koop van Judea en Samaria!’

In een ontmoeting tussen vice-minister van Buitenlandse Zaken Tzipi Hotovely en oprichter van de ‘Lev HaOlam’ -organisatie Nati Rom (1ste van links), sprak Hotovely haar sterke waardering uit voor de acties van de organisatie en voegde eraan toe dat de groep “op de meest effectieve manier mogelijk vecht tegen de boycot.”

Plaatje hierboven: Vrijwilligers vanuit Denemarken en Noorwegen poseren met Israël’s vice-minister van Buitenlandse Zaken Tzipi Hotovely (midden) [beeldbron: Lev Haolam]

Hotovely legde uit: “De ‘Lev HaOlam’-organisatie bestrijdt de boycot op de meest effectieve manier die mogelijk is – waardoor de inkoop van producten uit Judea en Samaria wordt verhoogd. Dit is de beste manier om de boycot te verslaan. Er worden hier uitstekende producten gemaakt en ze worden nu verscheept naar 43 verschillende landen over de hele wereld.”

De ‘Lev HaOlam’ -organisatie werkt tegen de boycot en de BDS-beweging door de aankoop van producten uit Judea en Samaria te vergroten, rally’s te organiseren ter ondersteuning van Israël over de hele wereld, informatieve lezingen te geven en meer. Elke maand stuurt de organisatie duizenden pakketten met producten uit Judea en Samaria naar Israëlische supporters in het buitenland en helpt zo de lokale producenten.”

Hotovely bedankte de leden van de organisatie en ook de vrijwilligers uit Denemarken en Noorwegen die haar kwamen afhalen en hielpen bij het samenstellen van de pakketten die naar het buitenland gestuurd moesten worden. Tijdens haar bezoek voegde ze eraan toe: “Dit is mijn kleine bijdrage – om een ​​pakket voor te bereiden om naar het buitenland te worden gestuurd, samen met een persoonlijke boodschap vanuit het hart van het land Israël en vanuit de warme Joodse harten hier in Judea en Samaria. Tu b’Shvat Sameach!”

De pakketten die wereldwijd worden verzonden, bevatten een brief van de vice-minister met haar zegeningen en met dank aan de supporters voor hun deelname aan het helpen van de Joodse pioniers in Judea en Samaria.

Advocaat Nati Rom zei: “We waren blij dat we de vice-rminister van Buitenlandse Zaken konden ontvangen die samen met ons pakketten heeft voorbereid om de wereld rond te sturen. We danken haar voor haar steun aan de organisatie en voor de brief die ze aan onze supporters schreef. Het lijdt geen twijfel dat ze blij zullen zijn om haar steun en aanmoediging te ontvangen in hun volgende pakket en dat ze zullen blijven dienen als ambassadeurs voor Israël over de hele wereld.”

door M. Sones


Bronnen:

♦ naar een artikel “Best way to beat the boycott – buy from Judea and Samaria'” van M. Sones van 25 januari 2018 op de site van Arutz Sheva

Gerelateerd op deze blog:

♦ “Anti-Israël haat tegengaan met pro-Israël liefde: De Lev HaOlam reactie op BDS” van 13.12.2017 [lezen]

♦ “Versla de BDS beweging door je steun te geven aan de Pioniers in Judea en Samaria +video” van 28.3.2016 [lezen]