Sultan Knish: De Grote Palestijnse Leugen weerlegd

De Palestijnse baas Mahmoud Abbas heeft onlangs verklaard dat Israël “een koloniale onderneming is die niets met Joodsheid heeft te maken”. Mozes, koning David en duizenden jaren Joodse geschiedenis zouden het daar niet mee eens zijn. Israël en de Joden maken deel uit van het verhaal van de menselijke beschaving. Meer dan 50% van de mensheid heeft een heilig Boek dat vertelt over de Joodse reis naar Israël. Met inbegrip van Mohammed’s eigen exemplaar van de Koran.

Israël is geen “koloniale onderneming”. Palestina daarentegen is dat wel.

Iedereen die wil weten waar de naam Israël vandaan komt, kan het boek Genesis 32:29 openen. Het verhaal verschijnt zelfs in islamitische hadiths. Maar waar komt “Palestina” eigenlijk vandaan?

Palestina is geen Hebreeuws of Arabisch woord. De Grieken gebruikten het om het gebied te beschrijven. En toen de Romeinen en hun Arabische huurlingen de inheemse Joodse bevolking onderdrukten, hernoemden ze het allemaal tot Palestina.

Palestina, naar de Filistijnen: maar waarom noemden de Grieken en Romeinen het gebied naar de Filistijnen?

De Filistijnen waren een van de van oorsprong Griekse zeevolkeren die oorspronkelijk het gebied hadden binnengevallen en gekoloniseerd. Het Joodse verzet tegen het kolonialisme van de Filistijnen wordt beschreven in de geschiedenissen van Samson, koning Saul en koning David. Het was natuurlijk voor de Griekse en Romeinse koloniën, dat de Joden van het Tweede Tempeltijdperk botsten met de aanduiding “Palestina”, de naam die werd geassocieerd met eerdere koloniën, te gebruiken om naar hun nieuwe koloniën te verwijzen.

Die laatste fase van het Griekse kolonialisme leidde tot een langdurig conflict tussen het Perzische rijk en de Grieks-Romeinse beschaving. De Romeinen maakten uitgebreid gebruik van Arabische huursoldaten en heersers om hun heerschappij veilig te stellen. Een dergelijke heerser was Herodes, de zoon van een Idumeese vader en een Nabatean-Arabische moeder (volgens de Griekse historicus Strabo waren zij beiden Arabische volkeren), die de Joden onderdrukten.

De uiteindelijke ondergang en val van de Romeinse en Perzische rijken maakte plaats voor de islamitische veroveringen van de regio. Maar de hordes van de islamitische bandieten hadden geen originele ideeën. Hun religie was een mengelmoes van het Jodendom, het christendom, diverse heidense overtuigingen en de gewelddadige fantasieën van Mohammed. De rest van hun cultuur jatten ze van de Grieken. Dit spel van historische idiocratie eindigde met een verzameling Arabische kolonisten die zichzelf “Palestijnen” noemden en claimden afstammelingen te zijn van… iemand.

In Duitsland verklaarde Abbas dat “de natie Palestina, gedurende zijn lange geschiedenis, een baken van vrijgevigheid was en onze mensen een verlengstuk zijn van de 3500 jaar oude Kanaänitische beschaving.” De Palestijnse Autoriteit die de onverkozen dictator leidt werd opgericht in 1993. Er was nooit eerder zo’n onafhankelijk land. En onderzoekende geesten zouden graag willen weten wat een islamitische terreurgroep en de Arabische clans die het overziet gemeen hebben met de Kanaänitische beschaving. Het vuur, het wiel?

Maar toen stond Abbas er ook op dat “Mohammed de profeet een Palestijn was”. Volgens de islamitische traditie was Mohammed een Adnanitische Arabier uit Arabië. Ze claimen afstamming van Ismaël en Abraham. Dat betekent dat ze geen Kanaänieten zijn. En een aantal van de Arabische clans die deel uitmaken van de ‘Palestijnen’ hebben hun oorsprong in Arabië. Voor een kort, stralend moment vertelde Abbas de waarheid.

Eerder had Abbas ook beweerd dat Jezus een Palestijn was. Als je nog kan volgen, betekent dit dat de Palestijnen Kanaänieten, Arabieren en Joden zijn. Dat bestrijkt zeker veel historische grondslagen.

Echter we zijn nog maar net begonnen.

“De Bijbel zegt in deze woorden dat de Palestijnen vóór Abraham bestonden,” benadrukte Abbas tevens. De Bijbel zegt niets in “deze woorden”, maar mensen meenden dat hij beweerde dat de Palestijnen feitelijk de Filistijnen waren. Maar toen kreeg eiste hij de uitvinding op van het “Kanaänitisch-Palestijnse alfabet meer dan 6.000 jaar geleden.”

Echter, zo’n alfabet bestaat niet. De Palestijnse Autoriteit en moslims in Israël gebruiken het Arabische alfabet dat zijn extreem verre oorsprong heeft in het Fenicische Proto-Kanaänitische alfabet. Maar dat geldt ook voor Grieks, Latijn en de letters die je nu leest. Zoals de meeste claims van de “Palestijnse” leider, is het onzin.

Binnen een paar jaar beweerde Abbas dat de “Palestijnen” afstammen van de Kanaänieten, de Filistijnen, de Joden en de Arabieren. Alleen het laatste is waar. De “Palestijnen” maakten deel uit van een golf van Arabische en islamitische indringers wier invallen tot ver in de moderne tijd doorliepen.

Er zijn zo’n 10.000 “Afro-Palestijnen” in Gaza. Sommigen zijn Afrikaanse kolonisten die in de 19de eeuw toekwamen. De anti-Israël meute wil u laten geloven dat een Soedanese moslim die zich eind 19de eeuw in Israël vestigde een inheemse “Palestijn” is, maar een Joodse vluchteling uit Egypte is een buitenlandse “kolonist”.

De Arabische moslims die in ’48 en ’67 Israël leven, bestaan ​​uit verschillende clans uit de hele regio.

Abbas heeft naar Jordanië en Palestina verwezen als “een volk dat in twee staten leeft.” Hamas minister van Binnenlandse Zaken Fathi Hammad had eens beweerd: “Persoonlijk is de helft van mijn familie Egyptisch. We zijn allemaal zo. Meer dan 30 gezinnen in de Gazastrook heten Al-Masri (Egyptisch). Broeders, de helft van de Palestijnen zijn Egyptenaren en de andere helft zijn Saoedi’s.”

De beroemdste Al-Masri is een miljardair die op de Westelijke Jordaanoever woont in de reproductie van een Italiaanse villa met de naam “Het Huis van Palestina” (plaatje hieronder) en werd onlangs vastgehouden door de Saoedi’s. Munib al-Masri diende als een minister van de Palestijnse Autoriteit, bekleedt een parlementaire zetel en is goed voor een kwart van de “Palestijnse” economie.

De serre in zijn villa was een geschenk van Napoleon III aan zijn minnares. Masri, wiens familienaam is ontstaan ​​in Egypte en beweert een Palestijn te zijn, is eigenlijk een Saoedische burger die in een geïmporteerde Italiaanse villa woont. Hij verdiende zijn geld aan het Amerikaanse leger tijdens Desert Storm.

Dat is hoe een “Palestijn” eruit ziet.

De “Palestijnen” zijn Egyptenaren, Saoedi’s, Jordaniërs, Senegalezen, Soedanezen en een aantal andere invasieve moslim-kolonisten. Het zijn geen Filistijnen, Kanaänieten of Joden. Ze zijn even inheems als Al-Masri’s “Huis van Palestina”, gemaakt van geïmporteerd Italiaans marmer en gevuld met Europese kunst.

De “Palestijnen” zijn wat ze altijd waren: een buitenlandse islamitische Arabische kolonie in Israël.

De grote leugen van Palestina is dat de islamitische kolonisten de inheemse bevolking van Israël zijn en dat de Joden Palestina koloniseren. Maar een inheems volk kan zijn eigen land nooit koloniseren.

“Palestina” is een verdraaide koloniale fictie. De naam weerspiegelt de Griekse kolonisatie van de regio. En het gebruik ervan door de moderne islamitische kolonisten toont hun gebrek aan enige echte historische connectie met Israël.

Na al het gepijnigde gezeur over de diepzinnige “Palestijnse” connectie met “Palestina”, hebben ze nog steeds niet hun eigen naam voor de plaats bedacht. Een die ze goed kunnen uitspreken. (Er is geen echte ‘P’ in het Arabisch.) Maar Abbas komt elke week weer opduiken met nieuwe leugens over dat oude volk waarvan de “Palestijnen” zouden afstammen.

Ik kan niet wachten tot hij beweert een Cherokee te zijn (indiaanse stam in N-Amerika).

De claim van de “Palestijnse” kolonisten in Israël is een leugen van islamitisch imperialisme. De islamitische machten van de regio hebben de racistische aanslagen van de PLO, Hamas en andere islamitische terroristische groeperingen op de Joden gefinancierd.

De “Palestijnen” zijn niet de slachtoffers van het kolonialisme. Zij zijn de daders.

De strijd tussen Israël en islamitische terroristen is een strijd tussen het imperialisme en het kolonialisme. De imperialisten zijn niet de onderdrukte Joodse minderheid die bijna overal elders in de regio is verdreven. Het is de Arabische islamitische meerderheid die minderheden in de regio onderdrukt.

“Palestina” is een pathetische poging om de ene imperiale identiteit met de andere wit te wassen, gevolgd door schaamteloze pogingen om de identiteit van bijna alle oude volkeren in de regio te misbruiken. Waaronder de Joden.

De enige manier om het conflict te beëindigen is om de leugens te beëindigen.

door Daniel Greenfield


Bronnen:

♦ naar een artikel “The Big Palestine Lie” van Daniel Greenfield van 24 januari 2018 op de site van Sultan Knish

Een gedachte over “Sultan Knish: De Grote Palestijnse Leugen weerlegd

  1. ‘Hordes van Islamitische bandieten zonder orginele ideëen’.

    Er is inderdaad niet veel veranderd.

    ‘Bits & Pieces’ is hoe Islamisme & Palestinisme is ontstaan.

    Probleem is dat het bange Westen met haar ignorante leiders meegaan in deze onzin.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.