Video: Premier Netayahu en Amerikaanse vice-president Mike Pence bezoeken Yad Vashem

Op de laatste etappe van zijn verblijf in het Midden-Oosten, en het laatste deel van zijn bezoek aan Israël, kreeg de Amerikaanse vice-president Mike Pence dinsdagmiddag een privérondleiding door de Westelijke Muur (aka Kotel of Klaagmuur), vergezeld door zijn vrouw Karen. De Pences kregen de rondleiding door de Westelijke Muur van rabbijn Shmuel Rabinovitch.

Voordat hij de Westelijke Muur bezocht, bezocht de Amerikaanse vice-president ook het Yad Vashem Holocaust Museum in Jeruzalem en plaatste hij een krans in de Herdenkingshal. Pence werd vergezeld tijdens zijn bezoek aan Yad Vashem door premier Benjamin Netanyahu en zijn vrouw Sara.

De vice-president en zijn gevolg hebben later dinsdagavond Israël weer verlaten en vertrokken met de Air Force 2 via de luchthaven van Ben Gurion richting VS.

Premier Netanyahu en Mike Pence bezoeken Yad Vashem Museum