Redacteur Palestijns persagentschap Maan News wil Joden in ‘Palestina’ etnisch wegzuiveren

De redacteur van het Palestijnse persagentschap Ma’an News Agency zegt dat het tijd is voor de Israëlische Joden om te vertrekken. Dr. Nasser Al-Laham (plaatje hierboven) noemde zijn artikel “Dit land behoort de Arabieren toe. Voor de Joden van de wereld: het bezoek is voorbij.”

Hij beschrijft de Joden in het Israëlische kabinet (Aryeh Eldad, Itamar Ben Geber, Uri Ariel, Yossi Feiglin, Eilat Shaked, Miri Regev, Naftali Bennett) als terroristen die rabbijn Meir Kahane (Kachpartij) en zijn adept Baruch Goldstein [*] achterna lopen.

[*] Op 24 februari 1994, tijdens de Ramadan, drong Goldstein gekleed in een militair uniform het Joodse heiligdom de Grot van de Aartsvaders (aka Grot van Machpelah) in Hebron binnen en opende het vuur op een grote groep biddende moslims. Hierbij werden negenentwintig moslims gedood en honderdvijfentwintig gewond. Bij hun vlucht naar buiten en op weg naar het ziekenhuis werden nog eens 19 Palestijnen gedood door Israëlische militairen. Baruch Goldstein zelf werd doodgeslagen door een woeste meute arabieren.

Nasser al-Laham beschrijft een Apartheid Israël:

“Nu hebben we 12 apartheidswegen voor Apartheid, die Arabieren niet mogen gebruiken. Er zijn auto’s, vliegtuigen, luchthavens, ziekenhuizen, ambulances, haarsalons, apotheken, havens, restaurants en hotels die Arabieren niet mogen gebruiken. Nu is er een apartheidsstelsel dat elke crimineel uit de onderwereld toelaat om te genieten van de bescherming van de Israëlische wet en elke Arabier de toegang verbiedt, zelfs als hij een professor in de wiskunde is. In de verklaring van de [Palestijnse] Centrale Raad, staat een duidelijke boodschap voor de Joden van de wereld: uw bezoek, dat 70 jaar duurde, is voorbij.”

EoZ: Misschien lijk ik wat overgevoelig, maar ik meen dat het oproepen tot een etnische zuivering van 6 miljoen Joden antisemitisch is. Niettegenstaande dat is Ma’an News nog steeds een gerespecteerd persbureau in het Westen.

Palestijns medianetwerk
Ma’an News Agency’ is een in 2005 opgericht persbureau dat opereert vanuit de Palestijnse Gebieden. Het is onderdeel van het Ma’an Netwerk, een niet-gouvernementele organisatie, die actief is in de media. Bij het netwerk zijn negen tv-zenders en negen radiostations aangesloten, evenals vele onafhankelijke journalisten.

Ma’an News levert 24 uur per dag nieuws in zowel Arabisch, Hebreeuws als Engels. Het hoofdkwartier van Ma’an is in Bethlehem en het heeft ook een kantoor in Gazastad. Ma’an kwam tot stand met behulp van Nederlandse en Deense financiering. Per 2014 ontving Ma’an News Agency nog steeds financiering uit Nederland, Denemarken, Zweden, de Verenigde Staten, de Europese Unie, Catholic Relief Services, Save the Children, UNESCO en anderen.

Partners en donoren van Ma’an News Agency:


Bronnen:

♦ naar een artikel van EoZ “Editor of Ma’an says the Jews’ “visit to Palestine” is over, time for Arabs to take over” van 18 januari 2018 op de site van EoZ

Een gedachte over “Redacteur Palestijns persagentschap Maan News wil Joden in ‘Palestina’ etnisch wegzuiveren

  1. Hoog tijd voor deze leugenaar zijn eigen advies op te volgen en te vertrekken naar landen die hem & zijn organisatie onvoorwaardelijk & kritiekloos blijven steunen.

    Voor hen is er blijkbaar geen leugen te veel om hun ‘kritiek op Israel’ los te laten.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.