Op 9 januari 2015 werden vier Joden vermoord in de kosjere supermarkt Hyper Cacher te Parijs

Vandaag, exact 3 jaar geleden, werden op 9 januari 2015 vier Joden vermoord in de kosjere supermarkt Hyper Cacher te Parijs, enkel omdat ze uit een Joodse moeder werden geboren, door een islamistische terrorist die zich loyaal verklaarde aan Islamitische Staat (ISIS/ISIL).

Plaatje hierboven: De laatste seconden van islamist Amedy Coulibaly vooraleer hij werd neergekogeld door een lid van een speciale Franse eenheid. De Franse jihadist opereerde namens Islamitische Staat (ISIS/ISIL).

Terwijl nagenoeg iedereen het erover eens is dat het een doelbewuste aanslag was op een Joodse zaak en specifiek vier Joden werden vermoord, iets wat overigens ook de terrorist zelf toegaf, gebeurde die aanslag volgens president Barack Obama “willekeurig”. Nochtans, en in de woorden van terrorist Amedy Coulibaly die de vier Joodse klanten doodschoot in de kosjere winkel, gebeurde dit helemaal niet “willekeurig”.

Enkele uren vooraleer deze jihadist werd uitgeschakeld door de Franse politie, had hij nog een telefonisch gesprek met BFM-TV waarin hij zijn terreurdaad vergoelijkte door te beweren dat hij de “onderdrukte moslims verdedigde,” met inbegrip van “deze in Palestina.” Hij zei tevens dat hij de supermarkt Hyper Cacher had uitgekozen “omdat dit een Joodse handelszaak” was en dat “de Joden zijn doelwit waren.” Die audiotape is op het internet te beluisteren.

Nooit vergeten, nooit vergeven

Een gedachte over “Op 9 januari 2015 werden vier Joden vermoord in de kosjere supermarkt Hyper Cacher te Parijs

  1. Ja, en de Joden/Israel haat is er niet minder om geworden…..bij Moslims en “beschaafde” Europeanen.

    Gelukkig maar dat er een nieuwe President in Amerika is die begrijpt wat er speelt maar die niet met zich laat spelen en aan de goede kant van de geschiedenis staat.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.