Video: Waarom het onmogelijk is om Israël te boycotten

Het is onmogelijk om Israël te boycotten – tenzij je jezelf wilt isoleren van planeet Aarde! De startup-natie heeft zoveel nieuwe technologieën uitgevonden die dagelijks over de hele wereld worden gebruikt.

De gebruiker is zich niet noodzakelijkerwijs bewust van het feit dat Israël achter de technologie staat, of het nu gaat om een ​​ultramoderne iPhone, een levensreddend medisch apparaat, luchthavenbeveiliging en meer.

Dus tenzij je je in een grot wilt verstoppen, zul je het erg moeilijk vinden om de Joodse staat te boycotten, wat het leven van mensen over de hele wereld verbetert. Bekijk deze video en tel hoeveel apparaten waar je op vertrouwt voor het dagelijks leven in Israel zijn gemaakt!


Bronnen:

♦ naar een bericht “WATCH: It’s Impossible to Boycott Israel!” van 7 jauari 2010 op de site van United with Israel.

2 gedachtes over “Video: Waarom het onmogelijk is om Israël te boycotten

  1. Zag ooit de lijst van te boycotten bedrijven.. Gooi inderdaad je computer dan maar in de vuilnisbak. En verwacht je ook aan lege rekken in de supermarkt. Dat hele boycotgedoe is net zoiets als, en komt blijkbaar uit, dezelfde hoek als de “dekoloniseer-campagne”. Meestal mensen met een goedkoop telefoontje op zak, wat hen medeplichtig maakt aan uitbuiting en plundering van grondstoffen. Hedendaagse kolonialen dus, de hypocrisie tot kunst verheven. Of doodgewone domheid?

    Like

  2. Als je Israel boycot dan boycot je jezelf dus al die hypocriete boycotters willen Israel helemaal niet boycotten maar alleen zeggen dat ze boycotten…..want dat is zoooo cool & humanitair.

    LOL!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.