Abbas’ al-Fatahpartij viert 53 jaar terreur met posters van Palestijnse vrouwelijke terroristen

Ayat al-Akhras

De Fatah-factie van de president van de Palestijnse Autoriteit, Mahmoud Abbas, is begonnen met het vieren van de eerste terreuraanslag op 1 januari 1965, vandaag 53 jaar geleden, toen de terreurgroep trachtte de National Water Carrier van Israël te bombarderen. Dat is een complex watersysteem dat drinkbaar water vervoert vanuit het Meer van Galilea in het noorden, naar de dichtbevolkte steden in centraal en zuidelijk Israël.

Plaatje hierboven: Op 29 maart 2002 blies de 17-jarige Ayat al-Akhras van de Al Aqsa Martelaren Brigades (Fatah) zichzelf op aan de ingang van de Kiryat HaYovel Supermarkt in Jeruzalem. De 17-jarige Israëlische Rachel Levy en de 55-jarige veiligheidsagent Haim Smadaret bleven op slag dood [beeldbron: Fatah Facebookpagina]

Een aanslag die overigens compleet mislukte maar door Al Fatah beschouwd wordt als het begin van de strijd om de vernietiging van Israël door middel van terreur en geweld en vooral veel zelfmoordaanslagen, die voornamelijk werden uitgevoerd door de Al Aqsa Martelaren Brigades, de moordbrigade van Al Fatah, en een half dozijn splintergroeperingen..

Die eerste aanslag, gekend als de Intilaqa (“de start” of “de lancering”) van de Palestijnse ‘Revolutie’, vond plaats twee jaar voor de Zesdaagse Oorlog van 1967 toen Israël de gebieden heroverde op de arabieren, die tegenwoordig door Al Fatah op het internationaal forum worden opgeëist.

Het was de eerste van vele dodelijke aanslagen, waardoor Fatah op de internationale lijsten van terroristische organisaties belandde. Nadat de Palestijnse Bevrijdingsorganisatie (PLO) in 1994 de Oslo-akkoorden ondertekende, verdween Al Fatah van die terreurlijsten, behalve dan haar moordbrigade, de Al Aqsa Martelaren Brigades, die nog steeds op zowel de Europese lijst als op de Amerikaanse lijst van terreurgroepen prijken.

Fatah viert zijn 53 jaar van terreur op sociale media en promoot posters van vrouwelijke zelfmoordterroristen die tientallen Israëli’s hebben vermoord. De groep plaatste een videoclip op haar Facebook-pagina met gewelddadige beelden tegen Israël, en liet moslimterroristen – inclusief kinderen – IDF-soldaten aanvallen en toonde gemaskerde terroristen die stenen gooiden.

Ayat al-Akhras Shadia Abu Ghazaleh Andalib Takatka Zainab Abu Salem Dalal Mughrabi Wafa Idris

Functionarissen van Al Fatah nemen eveneens deel aan de rellen. Op dezelfde Facebook-pagina wordt Dalal Salameh, functionaris van al-Fatah en lid van het Centraal Comité, gezien wanneer ze IDF-soldaten belaagt (plaatje hieronder).

De moderators van de Facebook-pagina merkten op dat PA-president Mahmoud Abbas Salameh persoonlijk opbelde om te vragen hoe het met haar ging nadat zij naar verluidt gewond was geraakt tijdens gewelddadige rellen in de omgeving van Hawara bij Shechem. Volgens de Fatah-verklaring wenste de chef van de Palestijnse Autoriteit en ‘vredespartner 🤣’ haar een “snel herstel en een goede gezondheid” toe.

Dalal Salameh


Bronnen:

♦ met dank aan Tiki S. voor de hint

♦ naar een artikel “Abbas’s Fatah celebrates 53 years of terrorism promoting female suicide bombers” van 30 december 2017 op de site van Behind The News

♦ naar een artikel van EoZ “Feminism, Palestinian style: Celebrating 53 years of female suicide bombers and terrorists” van 31 december 2017 op de site van Elder of Zyon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.