De Palestijnse Arabieren willen van Israël een Sharia staat maken

De strijd in het Midden-Oosten is geen territoriale, maar een ideologische strijd („De islam is in een eeuwige oorlog met de niet-islamitische wereld”- Koran 4:76, 60:4).

Plaatje hierboven: Palestijnse Arabieren bidden op het plateau van de Tempelberg in Jeruzalem traditioneel met hun rug naar de Rotskoepel, Masjid Qubbat As-Sakhrah, gericht naar Mekka in Saoedi-Arabië, de geboorteplaats van hun profeet Mohammed.

Volgens de Koran moet Israël vernietigd worden, omdat deze staat het thuisland is van de Joden. Het bestaan van Israël wordt in strijd geacht met de Sharia(die BOVEN álle andere wetten staat!). Deze Joodse staat bevindt zich op grondgebied dat al vanaf de zevende eeuw, na de verovering van Jeruzalem door de moslimlegers, deel uitmaakte van de dar al islam,waar de Sharia – de islamitische wetgeving – van kracht was. En het jaar 1948 was voor de Jodenhaters een absoluut rampjaar. Het was een klap in het gezicht van Allah. Het hart van de dar al islam werd eruit gesneden en teruggeworpen in een situatie van Dar al harb (“huis van de oorlog”)…

Waar de Islamwetten niet van kracht zijn, woont elke moslim in een huis van oorlog, zegt de Koran. Het was Arafat, die de strijd voor een Palestijnse Staat heeft gemaakt tot een strijd tegen de ongelovigen/niet-moslims, die heilig moslimgrondgebied hebben veroverd. En zowel de radicaalislamitische beweging Hamas, die de Gazastrook controleert, als de Palestijnse Autoriteit van president Mahmoud Abbas, die de dienst uitmaakt op de Westelijke Jordaanoever, toont een enorm verlangen om Israël te vernietigen. Al tientallen jaren heeft Hamas met succes aanslagen gepleegd op Joden en de joodse staat. Bussen met onschuldige burgers werden opgeblazen, cafés en restaurants waren doelwit van zelfmoordcommando’s, soldaten werden ontvoerd en raketten afgevuurd op Israëlische dorpen en steden. De barbaren gebruikten zelfs ziekenhuizen en scholen als lanceerinstallaties en opslagplaatsen voor hun wapens.

Gaza wordt omgevormd tot een islamitisch terreurstadstaatje, waar sharia en jihad heersen. In Palestijnse schoolboeken wordt de kinderen geleerd dat het een heilige plicht is het joodse volk te vernietigen, ‘omdat Joden als satanskinderen zich tegen Allah verzetten en tegen de islam’. Zo wordt hen op school reeds bijgebracht dat niets zo fantastisch is als jezelf met een bomgordel op te blazen, bij voorkeur in een bus, disco of restaurant. Systematisch arresteren, martelen en vermoorden ze individuen die er een andere mening op na houden. De Europese Unie verstrekt jaarlijks meer dan 400 miljoen euro (belastinggeld van hardwerkende burgers) subsidie aan de Palestijnse Autoriteit. Daarmee financiert Europa indirect het Palestijns terrorisme…

De bezetting in 1967 is helemaal niet de reden voor de antisemitische haat die de Palestijnen/Arabieren hebben voor de Joden. Want ook VOOR de oorlog in 1967 was er geen sprake van vrede en probeerden de ouders van de tegenwoordige “Shahidiem” al Joden te vermoorden. De moslim pogroms tegen Joden van voor 1948, in 1926 en 1929, hebben niks te maken met de bezetting, en toch werden Joden vermoord. Gek genoeg eisen zij hun grond in Jordanië niet terug… Palestijnen (Arabieren) willen geen vrede, zij willen niet enkel hun zogenaamde land ‘terug’, zij willen álles, zij willen de Joden verdrijven, uitroeien tot de laatste Jood en de vernietiging van de staat Israël, die volgens hen geen bestaansrecht heeft, want dat is in strijd met hun Sharia!…

Lees hier verder het artikel op
de site van The Balkans Chronicles


Bronnen:

een artikel “De Palestijnen(Arabieren) willen van Israël een Sharia staat maken” van 30 december 2017 op de site van The Balkans Chronicles