Video: Onze vijand is dezelfde vijand vertelt moslima aan ‘kolonisten’ in Hebron

Hebron, 10 december 2017. Moslim Zioniste Sara Zoabi zegt tegen Joden in Hebron dat er geen vrede kan zijn met degenen die weigeren het recht van het Joodse volk op het land Israël te erkennen. Sara Zoabi, een Israëlisch-Arabische moslimvrouw die het recht van het Joodse volk op het land Israël verdedigt en loyaal is aan de Joodse staat, werd tijdens een recent bezoek aan de Grot van de Aartsvaders en Matriarchen in Hebron omringd met liefde (hierboven gaat ze mee op een selfie met een Joodse ‘bezetter’).

Als inwoner van de noordelijke stad Nazareth Illit, klaagt Zoabi regelmatig valse beschuldigingen aan die tegen Israël worden geuit, zoals bv. de valse beweringen van Apartheid. Een Joodse staat in het Heilige Land is een recht, geen daad van naastenliefde, vertelt zij aan Joodse inwoners van Hebron en Amerikaanse toeristen die de heilige plaats bezoeken. Bekijk hieronder deze video en zie hoe Joodse Israëliërs vriendschap en genegenheid betuigen aan een vrouw die de waarheid vertelt, ongeacht etniciteit! [beeldbron: United with Israel]

Video: kijk hoe deze Israëlische kolonisten omgaan met een moslima