Amerika herstelt de rede en een respect voor de feiten versus het verraad van Europa

Palestijnse Arabieren vallen Israëliërs aan op de Tempelberg? Da’s de fout van de metaaldetectoren. UNESCO islamiseert de heilige plaatsen van het Jodendom? Niks om je zorgen over te maken. De VN overstroomt de Palestijnse propagandamachine met geld? Geef ze meer. De Europese Unie etiketteert Israëlische goederen? Prima.

Jarenlang heeft de wereld het ‘status-quo’ tussen Israëliërs en Palestijnen geschonden. Maar nu Amerika de reden en feiten herstelt zoals het dat al sinds 1995 had moeten doen, door Jeruzalem te erkennen als de hoofdstad van Israël, spreken alle kranten over een “provocatie” zonder weerga.

Plaatje hierboven: Israël’s plannen voor de Tempelberg in Jeruzalem krijgen concreet vorm: Wordt Rotskoepel binnenkort heropend als Hard Rock Cafe? [bron]

Als de Joden hadden moeten wachten tot de staat hen op een presenteerblaadje werd geserveerd, zouden de Joden en overlevenden van de Holocaust nog steeds in de Rode Kruis-kampen creveren. De Joden moesten vechten om hun land terug te krijgen en gedurende de laatste 80 jaar moesten ze het verdedigen met hun vingernagels en tanden. De wereld zal altijd redenen vinden om Israël stukje bij beetje te ontmantelen, helemaal tot aan de internationale luchthaven van Ben-Gurion (Lydda).

Er is nooit een moment zoals dit geweest, wanneer het Midden-Oosten is verwoest en het Westen zijn onwrikbare solidariteit met Israël zou moeten tonen. In plaats daarvan zijn de altijd glimlachende Macron, de VN, de mainstream media in eensgezindheid, de Hamas-terroristen, de kleptocraat Abbas, het Vaticaan, de Saoedische satraap, de kalief Erdogan, de Jordaanse koning en de Europese bureaucraten het er allemaal over eens dat de Amerikaanse erkenning van Jeruzalem als hoofdstad van Israël een ‘provocatie’ is. Omdat Israël een dodelijke bedreiging vormt voor islamitische regimes.

Omdat degenen die zich vandaag verzetten, ook degenen zijn die zich hebben gericht op “vrede” voor Israël, eerder dan op vrijheid en vooruitgang. Zij zijn degenen die hard werken om Jeruzalem en Israël terug te brengen naar de tijd vóór die prachtige dag in 1967, toen de stad nog steeds was gescheiden door prikkeldraad. Niemand maakte zich toen zorgen om er een Palestijnse hoofdstad van te maken, niemand in het Vaticaan maakte zich zorgen over de Joodse heilige plaatsen die door de Jordaniërs waren verwoest. Toen was er apartheid, segregatie, discriminatie. Vandaag is er vrijheid. Dankzij het feit dat het de hoofdstad van Israël is, en niet (meer) van een of andere andere Arabische potentaat.

Vandaag democratisch zijn betekent dat we begrijpen dat de vijanden van Israël niet alleen bang zijn voor zijn wapens, maar ook voor zijn sensationele idealen, waarop de Israëli’s hun prachtige hoofdstad hebben gebouwd. Jeruzalem is de hoofdstad van het Joodse volk gedurende 3000 jaar en de hoofdstad van de staat Israël voor 70 jaar, al dan niet erkend door de VN, de EU, Erdogan, Jordanië en al diegenen die altijd hebben gewerkt met chantage, bedreigingen en oorlogen om van Israël een steeds kleiner getto te maken en een ‘Palestina’ in zijn plaats te zetten en niet ernaast. Geen enkele fysieke en diplomatieke jihad zal Jeruzalem ooit van de Joden wegnemen.

De Arabisch-islamitische wereld en de Palestijnse Arabieren zelf zullen altijd redenen vinden “om brand te stichten in de regio”. e Arabisch-islamitische wereld en de Palestijnse Arabieren zelf zullen altijd vinden wat zich beschouwen als waardige redenen om “het gebied in vuur en vlam te zetten.” Ze hebben altijd redenen gevonden en of zelf gefabriceerd en geproduceerd. Tienduizenden Israëli’s zijn gedood in deze buitengewone 80 jarige oorlog. Als de poort van Damascus in Jeruzalem op Israël lijkt en niet op Syrisch Damascus, dan is dat alleen te danken aan de Israëlische aanwezigheid.

Een groot deel van de internationale gemeenschap erkende zelfs vóór 1948 Israël (zie de boycot van Jeremy Corbyn en anderen van de Balfour-verklaring), laat staan ​​het Israël van na 1967, het oostelijke deel van Jeruzalem waar veel van de Joodse geschiedenis plaatsvond. Europa heeft Israël verraden. Alleen Amerika kan en moet het juiste doen. En het is juist om het onvervreemdbare en milleniale Joodse recht op de mooiste stad ter wereld te bevestigen.

Een macabere grap circuleerde op het vliegveld tijdens de schrijnende weken voorafgaand aan de oorlog van 1967: “De laatsten die vertrekken, doen het licht uit.” Tegenwoordig is Jeruzalem vol van lichten. Hallelujah! Tot volgend jaar in Jeruzalem!

door Giulio Meotti


Bronnen:

♦ naar een artikel van Giulio Meotti “America is re-establishing reason and a respect for facts” van 6 december 2017 op de site van Arutz Sheva (Israel National News).

2 gedachtes over “Amerika herstelt de rede en een respect voor de feiten versus het verraad van Europa

  1. Een prachtig artikel, recht uit het hart. Maar daarom niet minder waar ! Het is belachelijk hoe de wereld de palestijnse leugens en bedrog als waar aanneemt en zich door kwaadwilligen laten leiden tegen Israel…..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.