Zwaarlijvige terrorist van Hamas zakt plots dood ineen maar wordt wel een ‘martelaar’ geheten

Allah’s wegen blijven ondoorgrondelijk in het sharia-achtige Hamastan in de Gazastrook, getuige dit bericht van 19 november 2017 op de [Arabisch-talige] website van de Al Qassam Brigades, het doodseskader van de terreurorganisatie Hamas:

“De Izz al-Din al-Qassam Brigades, de gewapende vleugel van de islamitische verzetsbeweging Hamas, prijst een van zijn heldhaftige Mujahideen uit Deir al-Balah in de Gazastrook, die stierf na een dodelijke ziekte. De Qassam-brigades zeiden in een verklaring dat Mujahid al-Qasami, Rami Fuad al-Louh, 32, van de Suhaib al-Roumi-moskee in Deir al-Balah in de centrale Gazastrook, stierf op zondag 19/11/2017. Ze zeiden: ‘Om naar zijn Heer te gaan na een gezegend leven vol offers, offers, offers en offers terwille van Allah, zullen we hem als een rechtvaardige en zuivere martelaar beschouwen. We vragen Allah om hem te accepteren als een martelaar, naar het paradijs…”

Je zou toch verwachten dat deze 32-jarige zwaarlijvige Rami Fuad al-Louh, de vraatzuchtige Qassam Brigadist die wellicht door teveel van eigen Gazaanse kids op te vreten (offers, offers, offers…) in de zinloze strijd tegen Israël, overleed aan obesitas, iets bijzonders zou gedaan hebben om gezegend te worden met de titel van ‘martelaar’ (shahid)? Ik noem maar wat: veel Joden vermoorden, babies en peuters de keel oversnijden in het holst van de nacht, of met een roestige Toyota Corolla 1966 veel Israëliërs van het voetpad te rijden.

Maar eeh… niks van dat alles. Deze papzak-jihadist heeft zich gewoon doodgevreten. He he… Er komt sleet op het begrip martelaar, zoveel is wel duidelijk. ‘Martelaar’ kan tegenwoordig iedereen in Gaza worden. Een arbeidsongeval zoals bv. bedolven worden tijdens het graven van een aanvals- of smokkeltunnel, een verkeersongeval, een hartaanval en zelfs van het eten van teveel hamburgers en pizza’s en dagelijks liters coca-cola drinken. Denkt u ook dat Allah zich stilaan zorgen begint te maken over ‘martelaren’ inflatie?


Bronnen: met dank voor de hint van EoZ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.