Franse en Europese parlementsleden en BDS aanhangers annuleren hun trip naar Israël

Twintig Franse en Europese parlementsleden en Franse burgemeesters die van plan waren in Israël aan te komen om hun steun te betuigen aan gevangengenomen Arabische terroristen, en specifiek een ontmoeting planden met de 5 keer levenslang veroordeelde terrorist Marwan Barghouti, hebben hun vlucht uit Frankrijk op de luchthaven op het laatste moment geannuleerd, volgens een rapport in NRG. De vlucht zou zaterdag om 20:00 uur vertrekken, aldus een bericht in The Jewish Press.

De anti-Israëlische parlementariërs kregen te horen dat negen van hun prominentste BDS-ondersteunende leden de toegang tot Israël zou worden ontzegd, dus namen ze het groepsbesluit dat niemand zou gaan. De anti-Israëlische groep Europeanen was van plan om massamoordenaar Marwan Barghouti te ontmoeten om hun steun te betuigen aan alle Arabische terroristen die momenteel in de gevangenis zitten. In plaats daarvan besloten ze dat ze op zondagmiddag buiten de Israëlische ambassade in Frankrijk een protest zullen houden.

Israël’s minister voor Interne Veiligheid Gilad Erdan (Likoed) en minister van Binnenlandse Zaken Aryeh Deri (Shas) verhinderden de toegang tot Israël van leden en burgemeesters van het Europees Parlement uit Frankrijk, vanwege hun actieve steun aan de boycot tegen Israël. Deri kondigde aan dat hij de aanbeveling van minister Erdan zou opvolgen en negen van hen zou weigeren toe te laten.

Erdan zei: “Het nieuwe beleid levert resultaten op, en meer en meer boycotactivisten begrijpen dat we zijn overgestapt naar verdedigings modus en niet langer dulden dat ze [buitenlandse boycotactivisten] in staat zullen zijn Israël binnen te komen om het te beschadigen.”

“Waar is dat feestje?!”
krijsten de dwazen in Europa

2 gedachtes over “Franse en Europese parlementsleden en BDS aanhangers annuleren hun trip naar Israël

Reacties zijn gesloten.