Palestijnse stenengooiers vormen een obstakel voor vrede [cartoon]

Palestijnse loosers komen elke vrijdag na het islamitisch gebed uit hun lokale moskee gestormd, hun harten nog vervuld van G’ds liefde en geïnspireerd door hun imam tot passief en geweldloos verzet jegens Joden en niet-moslims, om hun olympische sporten te beoefenen in de straten en dorpen op de West Bank. Ah wat zou het, het zijn tenslotte maar doorsnee kwajongenstreken. En wat kan het kwaad? Hooguit een gebroken neus of een oog kwijt. Joden die dat niet kunnen verdragen zijn pussy’s en als ze toch reageren, dan zijn het nazi’s, toch? 😦

Palestijnse stenengooiers vormen een obstakel voor vrede [beeldbron: The Jewish Press]

Plaatje bovenaan: Vrijdagnamiddag 24 september 2010 in de Silwanwijk van Jeruzalem. Heetgebakerde Palestijnse islamisten vallen een wagen met Israëlische nummerplaat aan omdat ze denken dat er Joden inzitten. Wanneer de politie ingrijpt worden ook zij ook bekogeld met stenen en halve rotsblokken. [beeldbron: Warrick Page/Getty Images]