Jodenhaat in Berlijn: oorzaak duidelijk benoemd!

Berlijn, 25 juli 2014, Al Quds Dag. Honderden Duitse moslims en moslimas nemen deel aan een anti-Israëlbetoging en scandeerden op de Kurfürstendamm: “Jude, Jude, feiges Schwein, komm heraus und kämpf allein”, “Kindermörder Netanyahu”, “Israel-vergasen” en “Sieg-Heil!” [beeldbron: Cicero.de]

Geen enkele keer vallen begrippen zoals “neonazi” of “rechts-extremisme”. Geen enkele keer wordt “nieuw rechts” in Duitsland genoemd. Duidelijk en nauwkeurig noemt de nieuwe gevolmachtigde antisemitisme van de Joodse Gemeenschap Berlijn, Sigmount Königsberg, de ware reden voor de haat op Joden en de daardoor opgewekte angsten van de joodse medeburgers: de islam, de islamisering van Duitsland. We kunnen er volkomen terecht van uitgaan dat Berlijn exemplarisch is voor heel Duitsland!

Na meer dan 70 jaar is het weer zover
Als gevolg van de Holocaust hebben veel van de overlevende Joden Duitsland verlaten, logisch en begrijpelijk. Diegenen die na de oorlog om verschillende redenen bleven, hebben hun bestaan weer opgebouwd en waren deel van de samenleving, net zoals voor de oorlog. Eerlijkheidshalve dient er wel bijgezegd en niet verzwegen te worden, dat er zowel in de oude Bondsrepubliek als in de voormalige DDR antisemitische tendensen bestonden.

Het cliché van de op geld beluste Jood werkte nog vele jaren door en in de jaren-70 van de vorige eeuw vonden er wel degelijk in beide Duitse staten Joden-vijandige acties plaats, die uitgingen van Duitsers. Uit het toenmalige “rechtse spectrum” zogezegd. In de voormalige DDR lagen de zaken iets anders, daar was men een vijand van de politiek van Israël en verbroederd met de opperterrorist Arafat; niet het joodse ras of de geloofsgemeenschap was de vijand, maar de zelfbeschikking van Israël.

In het Westen vervagen de grenzen tot op de dag van vandaag. Idiote linkse politiek maakt het mogelijk dat er jaarlijks miljoenen euro´s uit Duitsland naar de zogenaamde “Palestijnen” stromen, terwijl een Duitse minister van Buitenlandse Zaken tijdens een staatsbezoek (!) in Israël liever terroristen ontmoet in plaats van de Israëlische minister-president. Een handelwijze, die ten tijde van Kohl, maar vermoedelijk ook van Schröder, ondenkbaar geweest zou zijn. Welnu, Merkel maakt het mogelijk!

Bestaansrecht van Israël als openbaar belang?
Dit openbaar belang was de karakteristiek van zowel de leugenachtige Merkel-regering [“Wir Schaffen das!” – Berlijn, 31 aug. 2015] als haar volgzame media. Als het bestaansrecht van Israël tot Duits openbaar belang verheven zou zijn, dan zou dit met alle middelen – inclusief de inzet van het leger – verdedigd moeten worden. Daarom heeft Alexander Gauland zo´n openbaar belang ontkend. En alleen daarom! Op vragen kwam van de kant van regeringswoordvoerder Seibert alleen maar pijnlijk en bedremmeld, ontmaskerend zwijgen.

Merkel & Co staan voor de islamisering van Duitsland
Het kartel volgt uiteraard een heel andere politiek. Merkel en consorten overstromen Europa met achtergebleven moslims, wier onbetwiste doel de vernietiging van Israël als staat is. Het is hun onbetwiste doel Joden te doden en alle “ongelovigen” te onderwerpen! Een politiek onder de schijnheilige dekmantel van humaniteit. Is het humaan om criminelen te importeren, die het er niet over eens kunnen worden wie de opvolger van hun vereerde slachter zou moeten worden? Is het humaan om het eigen volk te splijten en bloot te stellen aan de dagelijkse overvallen door de binnendringers en van datzelfde volk ook nog eens € 50 miljard voor hun verzorging af te persen?

Dan is het echt geen wonder dat de heer Königsberg zich zorgen maakt – zorgen moet maken! We zijn op een punt beland waarop onze joodse medeburgers opnieuw hun uiterlijke kenmerken moeten verstoppen. Daaraan zal echter ook de nieuw benoemde gevolmachtigde antisemitisme niets kunnen veranderen: het openbaar belang van Merkel zet in op een islamisering van Duitsland. Zonder ja maar! Dat moeten echter ook de functionarissen van de Centrale Raad van de Joden in Duitsland inzien. Die maken zich officieel zorgen over de AfD – absurd!

Alle mensen, die nog enige waarde hechten aan civilisatorische waarden, moeten opkomen tegen deze invasie; bij verkiezingen, in gemeenten en dorpen, in de steden en op straat! Ons vaderland verkeerde nog nooit in zo´n gevaar!

door “Inxi

Berlijn, 13 september 2014. Dieter Graumann, voorzitter van de Zentralrat der Juden in Duitsland, presenteert de poster voor de betoging van 14 september ’14 met als motto: “Steh Auf! Nie wieder Judenhass!” (‘Kom op tegen Jodenhaat!‘) [beeldbron: Berliner Zeitung]


bron-logoBron: in een vertaling uit het Duits door E.J. Bron van een artikelJudenhass in Berlin: Ursache klar benannt!” van 31 oktober 2017 op de website van Politically Incorrect.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.