PLO missie in Colombia twittert: ‘Ons doel is het einde van Israël’

In de nacht van donderdag op vrijdag 19 oktober 2017 zond het kantoor van de officiële missie van de Palestijnse Autoriteit in Bogota, Colombia, een provocerende tweet de wereld in waarin aartsterrorist Yasser Arafat werd geciteerd (vertaald uit het Spaans naar het Nederlands): “Ons doel is het einde van Israël. Wij willen geen vrede. Wij willen oorlog en de overwinning.”

In feite is het een verkort citaat van Arafat, dat voor het eerst werd gepubliceerd in The Washington Post van 29 maart 1970. Het volledige citaat luidde:

“We shall never stop until we can go back home and Israel is destroyed… The goal of our struggle is the end of Israel, and there can be no compromises or mediations… the goal of this violence is the elimination of Zionism from Palestine in all its political, economic and military aspects… We don’t want peace, we want victory. Peace for us means Israel’s destruction and nothing else.”

Nadat de Israëlische media de aandacht vestigde op dit bericht, verwijderde de PA missie in Colombia de bewuste tweet zonder verdere toelichting. Echter eenieder, die werkelijk weet hoe het precies in elkaar zit in het M-O en niet kritiekloos de anti-Israëlische [lees: antisemitische] drek van halve waarheden en hele leugens slikt waarmee de Westerse media ons dagelijks overspoelen, die daar nog van opkijkt. 

Yasser Arafat en zijn opvolger Mahmoud AbbasYasser Arafat en zijn opvolger Mahmoud Abbas, juni 2003

Tenslotte is Yasser Arafat de stichter van het islamitische terrorisme en een winnaar van een Nobelprijs voor de Vrede! Wat een ziekelijke, intrieste grap. Wanneer zullen de naties van de wereld wakker worden en definitief afrekenen met die Palestijnse bonte verzameling barbaren, terroristen en psychopatische messentrekkers?

De persoonlijke bijdrage van deze diplomaat van de PA aan het vredesproces, die hiermee schaamteloos even het achterste van de tong van de PLO/PA liet zien aan Jan Publiek, levert hiermee een zoveelste bewijs dat het Palestijnse leiderschap geen vrede wil met Israël maar tot op vandaag enkel en alleen ijvert voor de vernietiging van de Joodse staat.

In feite is het werkelijk hilarisch hoe een bevolking die volledig afhankelijk is van Israël voor haar fundamentele behoeften, omdat ze miljarden dollars hebben verspild aan wapens en terreur in plaats voor zichzelf te leren zorgen, Israël dreigt uit te roeien, ondanks het feit dat ze elke keer het pleit verliezen telkens ze zich met geweld en terreur tegen de Joodse staat keren.

door Brabosh