Fatah van Mahmoud Abbas verheerlijkt en beloont reeds de moord op drie Israëliërs

Palestijnse terroristen van de Al Quds Brigades, de moordbrigade van Islamitische Jihad (PIJ)

De 3 Israëliërs die gisterochtend door een Palestijnse terrorist werden vermoord, waren nog niet eens begraven of de politieke factie van Mahmoud Abbas, de Al Fatah beweging, vierde reeds de moorden. Op haar Facebookpagina werd de moordenaar aldus opgehemeld: “Een ochtend die ruikt naar de geur van de martelaren”.

De familie van de terroristische moordenaar wordt door de Palestijnse Autoriteit royaal beloond: een premie van 6.000 sjekels (ca. 1.442 €) die meteen wordt uitbetaald en 2.600 sjekels (ca. 625 €) per maand voor het leven, aldus een bericht van Palestinian Media Watch (PMW).

Direct na de terroristische aanslag van gisterochtend in Har Adar ten noordwesten van Jeruzalem, waar de terrorist Nimr Mahmoud Ahmed Al-Jamal een Israëlische grenspolitieagent neerschoot alsook twee veiligheidsbewakers vermoordde en een andere Israëliër verwondde, verheerlijkte de afdeling van Fatah in Nabloes de aanslag en het terroristische “martelaarschap” met dit bericht op Facebook:

“Wat is het geboorteland? Het is het verlangen om te sterven om het recht en het land terug te krijgen dat werd gestolen. Een ochtend die ruikt naar de geur van de martelaren (shahids).” [Facebookpagina van de Fatah beweging, afd. Nabloes, 26 september 2017].

Fatah’s verwijzing naar de terroristische moordenaar als een shahid (martelaar), is de hoogste lof die Fatah zou kunnen geven. Het definiëren van de terrorist als een “shahid” betekent dat hij “voor Allah is gestorven”. Fatah vertelt Palestijnen dat het vermoorden van Israëli’s iets is wat hun God (Allah) van hen verlangt en waarvoor de “martelaar” in de hemel wordt beloond.

Op haar officiële pagina vereerde Fatah de moordenaar door zijn foto te plaatsen en de aanslag “een operatie” en de moordenaar een “martelaar” te noemen. Geplaatste tekst: “Degene die de operatie in Jeruzalem heeft uitgevoerd is martelaar (Shahid) Nimr Mahmoud Ahmed Al-Jamal.” [Officiële Facebookpagina van al Fatah , 26 september 2017]: 

3 gedachtes over “Fatah van Mahmoud Abbas verheerlijkt en beloont reeds de moord op drie Israëliërs

  1. Volgens velen in het Westen is een terreur aanslag op Israeli’s geen terreur aanslag!
    Een aanslag op de Europeese übermensche is natuurlijk vervoeilijk en meteen te veroordelen.

    Like

  2. We merken dat er vooral in de Belgische media een oorverdovende stilte heerst rond deze terroristische aanslag. Je zou er moedeloos van worden als je ogen open zijn voor wat Israël aangedaan wordt en hoe er vanuit ons land NIET gereageerd wordt zoals het zou moeten. Moest dergelijke aanslag in ons land gebeuren zou er moord en brand geschreeuwd worden. Verbazend selectieve verontwaardiging. Laten wij bidden dat de ogen van onze regeringsleiders open gaan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.