Video kijken: de slechtste Flash Mob mislukkingen van de BDS beweging

Video: The Worst BDS Flash Mob Fails

De Australisch-Israëlische blogger Aussie Davie heeft op zijn blog Israellycool een leuke montage gemaakt van een reeks boycot-Israëlacties die, klaarblijkelijk goed geïndoctrineerd door de BDS beweging, in hun ijver om Israël ten val te brengen de gekste dingen en danspassen produceren. Zo te merken lijken acties van de boycotters steeds meer op een cultus te lijken.

De cultus van gekken en dwazen laat zich in de VS inspireren door de Flash Mob. Een fenomeen of een happening waarbij enkele mensen of groepen van mensen onverwacht opduiken in een openbare ruimte en een muzikaal optreden verzorgen. Kijk wat deze BDS malloten ervan terecht brengen. Mijn favoriet is een viertal dat zingt en danspasjes brengt (zie op 0 m. 35″) om het publiek aan te moedigen Israël te boycotten.

Een nuttige waarschuwing voor de kijkers door Israellycool: “I should probably apologize for this video but the pull of mocking these nincompoops proved too hard to resist. I do at least provide a health warning with this video.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s