Leugens en laster van de BDS beweging op het Damplein in Amsterdam

Video: BDS op het Damplein in Amsterdam

De leugens en laster op de Dam. Al drie jaar staat Simon Vrouwe met zijn Palestina wagentje op de Dam in Amsterdam. Hij maakt propaganda voor het Palestijnse volk, zamelt geld in en deelt folders uit. De foto’s die op zijn plakkaten staan zijn voor een deel afbeeldingen van verwoestingen door bombardementen in Syrië. Op de zaterdagen en zondagen heeft Simon een heuse bodyguard, die Israëlische toeristen wegduwt en mensen beledigt.

Sinds een jaar krijgt Simon Vrouwe gezelschap van Robert-Willem van Norren, de man in de scootmobiel. We analyseerden de toespraak die Robert Willem van Norren op de Dam houdt en vonden verschillende antisemitische uitingen. Hij wordt al aangeklaagd voor het tonen van een beledigende afbeelding met een hakenkruis. Wie klaagt de man aan voor de overige ontoelaatbare uitingen?

Kijk en huivert.

door Keesje Maduraatje [bron]


Met dank aan Diana Meyer voor de hint.

2 gedachtes over “Leugens en laster van de BDS beweging op het Damplein in Amsterdam

Reacties zijn gesloten.