Het sprookje van een open en verlicht Europa is uit en het was geen boze droom maar bloedige werkelijkheid [cartoon]

Islamisten drijven de spot met de verworven waarden en vrijheden in Europa.

Vrouwenrechten, homorechten, mensenrechten tout court en het gebrek aan een adequaat en consequent vluchtelingenbeleid resulteerde de facto in een debiel opengrenzenbeleid in al die “ongelovige” (niet-islamitische) landen.

De gemiddelde Europeaan heeft zichzelf aldus tot een makkelijke prooi gemaakt voor al die predators die, op basis van een monotheïstische religie en het geloof in een fictieve almachtige god, met een hakmes al die naïeve westerse dromen over vrede, liefde en harmonie brutaal aan diggelen slaan en smoren in bloed en tranen, bejaarden, vrouwen en kinderen incluis.

We denken dat we de oorlog tegen IS in het Midden-Oosten winnen maar tot welke prijs? Welk fanatiek islamistisch monster hebben we binnen gehaald door zolang weg te kijken van wat er zich elders afspeelt? Intussen heeft het veelkoppige monster van de radicale islam zich op onze uitdrukkelijke uitnodiging en “conform onze waarden” genesteld in onze comfortabele woonzone.

“Een gast begint na zeven dagen te stinken,” luidt een oude volkse wijsheid. De stank van de islamist gaat nooit meer weg. Aldus graaft de Europeaan al ziende blind zijn/haar eigen graf. Dit komt nooit meer goed. Het is over and out voor Europa. Europa zal nooit meer hetzelfde zijn en dat is allemaal onze eigen schuld en niét de schuld van de Joden en al helemaal niét van Israël dat zelf al decennialang slag levert tegen de radicale islam.