De verboden documentaire: ‘Uitgekozen en uitgesloten – Haat tegen Joden in Europa’

Franse en Duitse tv-zenders weigeren een documentaire uit te zenden waarin het antisemitisme onder Europese moslims aan de kaak wordt gesteld [beeldbron: The Algemeiner]

Een Frans-Duitse film, waarvan aan niemand in Europa wettelijk wordt toegestaan om die zien, is de bron van een groot schandaal geworden. En de makers zijn het doelwit geworden van een ongekende laster- en haatcampagne door de Duitse publieke omroepen.

Middenin het schandaal staat één van Europa’s grootste mediabedrijven, de West Deutsche Rundfunk (WDR) – met 4500 medewerkers en een jaarlijks budget van 1,4 miljard euro – en de Frans-Duitse cultuurzender ARTE. De televisiedocumentaire, “Uitgekozen en uitgesloten – Haat tegen Joden in Europa”, zal in de Verenigde Staten voor slechts één nacht alleen worden getoond, namelijk op 9 augustus ’17.

Op 13 juni 2017 heeft Bild bij wijze van protest tegen deze openlijke censuur 24 uren lang de bewuste documentaire over islamitische Jodenhaat uitgezonden  Bekijk hieronder de film (in het Duits) met een voorwoord van Bild:


Auserwählt und ausgegrenzt – Der Hass auf Juden in Europa
Elus et exclus – La haîne des Juifs en Europe

Het Simon Wiesenthal Center in Los Angeles heeft aangekondigd dat het de film zou vertonen, nadat de Duitse en Franse netwerken geprobeerd hadden om de documentaire “te begraven voordat deze het kijkerspubliek met de waarheid kan besmetten”, volgens rabbijn Abraham Cooper van de Center’s Associate Dean, in een interview met Gatestone Institute. “Het is een film die moet worden bekeken door iedereen die bezorgd is over het antisemitisme en iedereen die bezorgd is over de democratische toekomst van Europa. Het is een waarheid vertellende en een ‘PC’-veroordelende documentaire,” zei hij.

De waarheid is dat het in het Europa van vandaag steeds moeilijker wordt om de waarheid te vertellen.

ARTE had de opdracht gegeven voor de film, met steun van de WDR, maar nu trachten ze hem te verbergen. De film gaat niet over antisemitisme onder de neo-nazi’s, maar over de acceptatie ervan op dit moment door de mainstream media, politici, de linkse vleugel, de moslim “Palestijnse” activisten, de rappers en kerkelijke organisaties. Aanvankelijk werd gezegd dat de film “een provocatie” was, dat hij “de vlammen aanwakkert”, en dat hij “wegens de situatie van de terreur in Frankrijk niet kon worden uitgezonden.”

Later werden er “technische en journalistieke tekortkomingen” genoemd als de reden waarom de film niet uit de kast van gevaarlijke materialen zou kunnen worden vrijgegeven.

Lees hier verder op de website van The Gatestone Institute.


Film

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.