Danny Danon in de VN: ‘De Palestijnen vinden altijd een ander excuus voor hun terreur’

Israël’s Ambassadeur aan de Verenigde Naties Danny Danon sprak op vrijdag 28 juli ’17 over het voorbije geweld op de Tempelberg in Jeruzalem, tegenover een bijzondere sessie van de Algemene Vergadering van de VN (UNGA). Volgens The Jewish Press zei Danon:

Danny Danon“De Palestijnen vinden altijd een ander excuus voor hun terreur. Ze zoeken altijd naar een excuus voor wat onvergeeflijk is. Op dit moment is het excuus de Tempelberg. In het verleden was dat de hereniging van Jeruzalem en daarvoor was het de oprichting van de staat Israël.

We mogen ons niet laten misleiden door hun valse verhalen en pogingen om de internationale gemeenschap te misleiden. De echte oorzaak van het terrorisme in de Palestijnse samenleving is dezelfde als die over de hele wereld.

Het is de delegitimisering van de ander. Het is de afwijzing van mensen van andere religies en nationaliteiten en het is de verheerlijking van zinloos geweld tegen onschuldigen als legitieme vormen van expressie.”

Zo hoort het u het ook nog eens van en ander.