Terreurgroep Hamas waarschuwt Donald Trump voor hernieuwde golf van geweld en terreur

trump-terrorDonald Trump heeft in zijn inauguratie toespraak beloofd dat hij “de terreur van de radicale islam zal uitroeien met wortel en al.” Bij wijze van oefening kan hij alvast beginnen met de confrontatie aan te gaan tegen Hamasleider Khaled Meshaal (L.) en Hezbollahleider Hassan Nasrallah (R.), de gezworen eeuwige antisemitische belagers van de Joodse staat.

De islamistische terreurbeweging Hamas heeft op dinsdag 24 januari 2017 scherp uitgehaald naar de Amerikaanse president Donald Trump en gezegd dat indien hij zijn intentie om de Amerikaanse ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem te verhuizen zal uitvoeren, dit door de Palestijnen zal beantwoord worden met een hernieuwde golf van geweld en terreur.

hamdanHamas-woordvoerder Osama Hamdan zei dat dit manoeuvre “een nieuw hoofdstuk van conflict zal openen” en “olie op het vuur zal gooien.” Hamas heeft de vernietiging van Israël gezworen, heeft honderden onschuldige Israëlische vrouwen en kinderen vermoord en heeft de afgelopen tien  jaren drie oorlogen uitgevochten met het Israëlische leger en ze allemaal op korte tijd verloren.

Voor de Palestijnse Autoriteit (PLO) zou de verplaatsing van de Amerikaanse ambassade naar Jeruzalem niets minder dan een ‘oorlogsverklaring’ zijn.

Zoals bekend willen de Oost-Palestijnen (in Judea & Samaria) olv. van Mahmoud Abbas héél Jeruzalem met inbegrip van de Oude Stad annexeren en uitroepen als de hoofdstad van hun toekomstige Palestijnse staat. Israël zou dan genoegen meten nemen met enkele Joodse buitenwijken ten westen van de hoofdstad (aka West-Jeruzalem).

Echter de ander helft van de Palestijnen waar de PA geen zeggenschap over heeft en hen aldus ook niet kan noch mag vertegenwoordigen, aka de West-Palestijnen (in Gaza) die gebukt gaan onder de islamistische repressie van Hamas, willen daarentegen héél Israël veroveren, de Joden uitdrijven en ‘Palestina’ uitroepen tot een islamistisch kalifaat met Jeruzalem als hoofdstad van de 23ste moslimstaat van de Arabisch Liga.