De Verenigde Naties verklaren de oorlog aan de Joods-christelijke beschaving [Giulio Meotti]

un-fixation2

2016 is een bloeiend jaar geweest voor de antisemieten bij de Verenigde Naties. De VN-Veiligheidsraad richtte zich alleen tegen de enige democratie in het Midden-Oosten: de Staat Israël. De vertrekkende Obama-regering heeft georkestreerd, wat zelfs Haaretz een “hit and run” campagne noemde, door zich in de VN kleinerend uit te laten over de Joodse staat en het aan zijn lot over te laten in iets waar slechts conflict en haat met elkaar verweven zijn. Dit is een culturele genocide die niet minder gevaarlijk is dan de terroristische aanslagen. Het is gebaseerd op antisemitische leugens en creëert een sfeer die niet goed is voor het bereiken van “vrede”, zoals men huichelachtig beweerde, maar voor het bestendigen van oorlog.

De VN-Veiligheidsraad resolutie 2334 is het hoogtepunt van een duizelingwekkend vruchtbaar jaar voor de antisemieten. In november vorig jaar namen de Commissies van de Algemene Vergadering van de VN op één enkele dag 10 resoluties aan tegen Israël, dat de enige open samenleving in het Midden-Oosten is. Hoeveel resoluties zijn er goedgekeurd tegen Syrië? Eén. Hoeveel tegen de malafide staat van Noord-Korea? Eén. Hoeveel tegen Rusland toen het de Krim annexeerde? Eén.

Hillel Neuer, van UN Watch, nam het volgende waar:

“Zelfs toen de Syrische president Bashar Assad een finale massamoord op zijn eigen volk in Aleppo voorbereidde, nam de VN een resolutie aan – opgesteld en mede gesponsord door Syrië – die (ten onrechte) Israël veroordeelde voor “repressieve maatregelen” tegen de Syrische staatsburgers op de Golan Hoogvlakte. Het is een obsceniteit.”

Geen enkele resolutie werd goedgekeurd tegen staten die echt misbruik maken van de rechten van de mens, zoals Saoedi-Arabië, Turkije, Venezuela, China en Cuba, en niet te vergeten veel van de virtuele tirannieën in heel Afrika. Slechts één resolutie werd goedgekeurd over de “Palestijnse vluchtelingenkampen”, maar zelfs geen enkele vermelding over de bezittingen van de Irakese christenen in Mosul.

Een andere resolutie in dit racistische banket van de Verenigde Naties had betrekking op de “toepassing van het Verdrag van Genève in de bezette gebieden”. Er zijn honderden territoriale geschillen in de wereld, van Tibet tot aan Cyprus, maar alleen Israël verdient het te worden genoemd?

Volgens de leugenaars bij de Verenigde Naties is Israël het meest kwaadaardige land ter wereld. De hoge commissaris van de VN voor de mensenrechten, Zeid Ra’ad en de Jordaanse Prins Zeid al Hussein sponsoren nu zelfs een “zwarte lijst” van internationale ondernemingen die banden hebben met Israëlische bedrijven in Judea, Samaria, Oost-Jeruzalem en de Golanhoogten, ter vergemakkelijking van de boycot van Israël, in de duidelijk hoop te komen tot de economisch uitroeiing van de enige democratie en pluralistische natie in de regio: de Joodse staat.

Lees hier verder op de site van The Gatestone Institute