Projectie op de Arc de Triomphe: ‘Jeruzalem is de eeuwige en ondeelbare hoofdstad van Israël’

jerusalem-messageParijs, 10 januari 2017. Projectie op de Arc de Triomphe: “Jeruzalem is de eeuwige en ondeelbare hoofdstad van Israël” [beeldbron: JP]

De Franse tak van de organisatie ‘Israël is voor altijd’ (Israel Is Forever) heeft op dinsdag 10 januari ’17 aangekondigd dat zij besloten hebben om krachtige maatregelen te nemen “ten behoeve van de vele Franse Joden en Israëlische Franstaligen,” om hun onvrede met de komende internationale conferentie over het Midden-Oosten te tonen die op zondag 15 januari ’17 te Parijs zal worden gehouden 15, wiens enige doel is om Israël te beschadigen.

Volgens IIF Frankrijk, hebben de leden op dinsdagavond voorgesteld om het beeld van de Westelijke Muur (Klaagmuur aka Kotel) te projecteren met de tekst ‘Jeruzalem de eeuwige hoofdstad van de staat Israël’ op vele gevels van het UNESCO-gebouw in Parijs, evenals op de gevel van het ‘kantoor voor desinformatie’ (aka het Franse persbureau AFP) en zoals hierboven op het plaatje de projectie op de Arc de Triomphe in de Franse taal “Jerusalem – Capitale éternelle et indivisible de l’État d’Israel“.

jeruzalem-hoofdstad