In 2016 zijn in Gaza 22 terroristen van Hamas omgekomen zonder de ‘hulp’ van Israël

qassam2016aScreenshot van de website van de Qassam Brigades

Op vrijdag 9 december 2016 vierde de Palestijnse islamistische tereurgroep Hamas haar 29ste verjaardag. Naar aanleiding van dit ‘terroristenfeest’ gaf de persdienst van Hamas een propagandavideo vrij (klik hier).

Daarin is te zien hoe honderden gemaskerde leden van Hamas – al dan niet militanten van haar doodseskader aka de Al Qassam Brigades – door de straten van Gaza Stad paraderen. Uiteraard zijn er deze keer ook weer veel, heel veel, witte Toyota pickup trucks te zien. Dat hebben ze waarschijnlijk afgekeken van ISIS (Daesh), of was het net andersom?

Woordvoerder van Hamas Abu Obeida zei dat er het afgelopen jaar 22 leden van Hamas werden gedood tijdens oefeningen en voorbereidingen voor de op til staande Jihadfase tegen Israël. Daarmee bedoelt de Jihadleider uiteraard allerhande ‘arbeidsongevallen’ voornamelijk veroorzaakt door de vele tunnelverzakkingen tijdens het graven van smokkel- en aanvalstunnels die naar de Joodse staat leiden.

Ook voor de Hamaskids was het gisteren feest: “Jong geleerd is oud gedaan!hamas-kids-2016

Advertenties