Israëlische zangeres Yael Naim en Belgische zanger Stromae brengen samen videoclip ‘Coward’ uit

De Frans-Israëlische zangeres Yael Naim zingt hier “Coward“ uit haar laatste album “Older” dat op 30 november 2016 online werd gebracht.

Yael Naïm werd in 1978 geboren in Parijs, Frankrijk, uit Joodse immigranten afkomstig uit Tunesië. Toen zij vier jaar oud was verhuisde zij met haar familie naar Ramat HaSharon, een stad gelegen tusssen Herzlya en Tel Aviv, Israël, waar ze haar jeugd doorbracht. Daarna diende zij in het Israëlische leger (IDF/Tsahal) als soliste in het orkest van de Israëlische luchtmacht (IAF). “Older” is reeds haar vierde album.

stromaeWat deze clip nog meer bijzonder maakt is dat dit het filmisch debuut is van de Belgische zanger, componist en designer  Stromae uit Brussel, alias van Paul Van Haver. Toevallig werd Stromae gisteren nog onderscheiden met de “Grand Prix de la Francophonie” voor zijn bijdrage aan de Franse taal naast de vele andere onderscheidingen die hij eerder mocht ontvangen.

Zijn livealbum Racine carrée dat tijdens zijn concertreeks werd opgenomen in Montreal (Canada) is een absoluut meesterwerk. Hij is de enige Franstalige zanger die ooit voor een volgelopen stadion, het befaamde Madison Square Garden, optrad (oktober 2015). Alleen al in Frankrijk verkocht hij meer dan twee miljoen albums.

Advertenties